Bibi

Bibi biedt hoge kwaliteit babyproducten aan. Ook wel bekend wegens haar fopspenen die met de grootste zorg gemaakt worden.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Bibi Fopspeen Happiness Lovely Dots 0-6 maanden
Bibi Fopspeen Happiness Lovely Dots 0-6 maanden
(0)
Morgen in huis
5,99
Bekijk product: Bibi Fopspeen Happiness Lovely Dots 0-6 maanden

Bibi

Bibi is een Zwitsers merk en behoort tot de meest succesvolle merken op het gebied van babyproducten. Doordat zij een hoge kwaliteitsstandaard aanhouden en de productie met Zwitserse precisie uitvoeren, verovert Bibi in een snel tempo de wereldmarkt en hebben zij een uitstekende reputatie. Bibi heeft al ruim 75 jaar ervaring op het gebied van spenen. Je kan wel stellen dat zij een echte passie hebben voor babyproducten. 

Bibi speen

De fopspenen van Bibi worden met de grootste zorg gemaakt in Zwitserland. Bibi werkt nauw samen met moeders, kraamverzorgers, logopedisten, tandartsen, gerenommeerde experts en erkende laboratoria. Het resultaat? Een speen van de allerhoogste kwaliteit. Een Bibi speen helpt jouw baby of peuter tijdens het opgroeien. En volgens Bibi zelf maakt hun speen kinderen aan het lachen. Iets wat natuurlijke iedere ouder wilt. Ondanks 75 jaar ervaring blijft Bibi bovendien hun spenen continue verbeteren. Zo weet je zeker dat je met Bibi kiest voor de juiste speen voor jouw kindje. 

Bibi kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het uitgebreide assortiment Bibi fles- en fopspenen. Van de handige glow-in-the-dark speen tot flesspenen. Ontdek nu de favorieten van jouw kleintje en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!