Bibi

Bibi biedt hoge kwaliteit babyproducten aan. Ook wel bekend wegens haar fopspenen die met de grootste zorg gemaakt worden. Ontdek het favoriete babyproducten voor jouw kleintje en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 14 van 14

Bibi

Bibi is een Zwitsers merk en behoort tot de meest succesvolle merken op het gebied van babyproducten. Doordat zij een hoge kwaliteitsstandaard aanhouden en de productie met Zwitserse precisie uitvoeren, verovert Bibi in een snel tempo de wereldmarkt en hebben zij een uitstekende reputatie. Bibi heeft al ruim 75 jaar ervaring op het gebied van spenen. Je kan wel stellen dat zij een echte passie hebben voor babyproducten. 

Bibi speen

De fopspenen van Bibi worden met de grootste zorg gemaakt in Zwitserland. Bibi werkt nauw samen met moeders, kraamverzorgers, logopedisten, tandartsen, gerenommeerde experts en erkende laboratoria. Het resultaat? Een speen van de allerhoogste kwaliteit. Een Bibi speen helpt jouw baby of peuter tijdens het opgroeien. En volgens Bibi zelf maakt hun speen kinderen aan het lachen. Iets wat natuurlijke iedere ouder wilt. Ondanks 75 jaar ervaring blijft Bibi bovendien hun spenen continue verbeteren. Zo weet je zeker dat je met Bibi kiest voor de juiste speen voor jouw kindje. 

Bibi aanbieding

Op zoek naar goed geprijsde Bibi babyproducten? Plein heeft altijd mooie aanbiedingen op babyproducten, zo ook op de spenen van Bibi. Ontdek nu al onze aanbiedingen en bestel de favoriete speen van jouw kleintje eenvoudig online op Plein.nl. 

Bibi kopen 

Bibi kopen doe je bij Plein, jouw online babywinkel. Op Plein.nl vind je de verschillende spenen en flesjes van Bibi. Ontdek nu jouw favoriet en bestel eenvoudig online. Voor 22uur besteld is bovendien de volgende werkdag al in huis. Zo makkelijk, zo fijn. 

|