Bioderma * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Bioderma heeft een groot assortiment aan huidverzorginsproducten die ook de oorzaak van het probleem aanpakken. Wat voor huidklachten je ook hebt, Bioderma heeft altijd iets in het assortiment om het te bestrijden.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Bioderma Atoderm Douchegel
Bioderma Atoderm Douchegel
1 liter
Morgen in huis 21% korting
Bioderma Atoderm Douche Olie
Bioderma Atoderm Douche Olie
1 liter
Tijdelijk uitverkocht
Bioderma Sensibio H2O
Bioderma Sensibio H2O
500 ml
Tijdelijk uitverkocht 33% korting
Bioderma Sebium Pore Refiner
Bioderma Sebium Pore Refiner
30 ml

Bioderma

Bioderma is gedreven door de wil om te zorgen, te begeleiden en de levenskwaliteit van iedereen te verbeteren. Zo blijven zij innoveren om dermatologische oplossingen te kunnen bieden die de huid verzorgen en tevens gebruiksvriendelijk zijn.

Bioderma verzorgingsproducten

Het assortiment van Bioderma bevat producten voor hygiëne en verzorging van ieder huidtype, ontwikkeld door dermatologen. Bioderma kan gebruikt worden bij gevoelige huid, droge huid, vette huid, verbrande huid, geïrriteerde of beschadigde huid en bij pigmentvlekken.

Zonder schadelijke stoffen

De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat haar producten uitstekend door je huid worden verdragen.

Bioderma producten

Enkele van hun bekendste producten zijn de Bioderma littekencrème en pigmentcrème. Atoderm, Sensibio, Photoderm en Sebium zijn de belangrijkste productlijnen van Bioderma. Met de Photoderm-gamma zorgt Bioderma voor de gezondheid van je huid door hetde  beste UVA/UVB bescherming te bieden.

Het micellaire water Bioderma Sensibio H2O is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

Huidprobleem behandelen

Elk Bioderma product behandelt tegelijkertijd een bepaald huidprobleem en de symptomen ervan. Door het aanbieden van specifieke productgamma's voor elk type van gevoeligheid van de huid, streeft Bioderma naar een efficiënte aanpak. Bioderma positioneert innovatie als de kern van zorg en hecht daar veel waarde aan.

Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen. Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan.

Oorzaak behandelen

Het assortiment van het merk omvat verschillende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!

Bioderma kopen op Plein

Bioderma koop je op Plein. De producten van Bioderma zijn kwalitatieve producten en behandelen klachten van de huid. Koop de verzorgende producten van Bioderma op Plein. Altijd snel in huis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs