Biodermal

Biodermal biedt al ruim 30 jaar de beste huidverzorgingsproducten. Bij Biodermal staat de natuurlijke kracht en specifieke behoeften van jouw huid centraal. Ontdek alle Biodermal producten en bestel Biodermal voordelig online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 75

Biodermal

Maak kennis met het huidverzorgingsmerk Biodermal. Biodermal is een oer-Hollands bedrijf dat in 1975 is opgericht. De missie van Biodermal is het ontwikkelen van huisverzorgingsproducten die huidproblemen oplossen. Hierbij staat kennis van biologische processen van de huid centraal. Een van de eerste Biodermal producten was de P-CL-E crème. Dit verzorgingsproduct is anno 2016 nog steeds zeer populair. En geen wonder. P-CL-E crème werkt optimaal bij de meest uiteenlopende huidproblemen.

Biodermal producten ondersteunen de natuurlijke kracht van je huid. Omdat elke huid anders is, zijn ook alle producten van Biodermal anders en volledig afgestemd op jouw behoeftes en wensen. Biodermal maakt uitsluitend gebruik van zuivere ingredienten die van nature al in de huid aanwezig zijn. Deze huideigen stoffen worden perfect opgenomen door de huid en versterken hierdoor de natuurlijke beschermende werking. Op deze manier haalt Biodermal het beste uit je huid naar boven en bieden de producten de beste en meest optimale verzorging van jouw huid. Niet voor niets is het motto van Biodermal: bescherm wat je lief is.

Biodermal producten

Biodermal biedt de perfecte verzorging voor alle verschillende huidtypen en huidtypen. Zo biedt Biodermal de beste producten voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid. Het assortiment bestaat onder meer uit hydraterende producten, anti-age producten en verzorgingsproducten specifiek voor de gevoelige huid.

Daarnaast heeft Biodermal producten ontwikkeld die net dat beetje extra geven en probleemoplossend werken bij een zeer droge huid, littekens, pigmentvlekken of huidirritatie.

Tenslotte is er Biodermal zonnebrand voor de verzorging van je huid tijdens en na het zonnen.

Biodermal producten kopen bij Plein

Biodermal kopen doe je bij Plein. Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Biodermal. Van dag- en nachtcrème en bodylotion tot zonbescherming. Je vind alle Biodermal producten voordelig op Plein.nl. Altijd snel in huis!

|