Bional

Bional heeft een breed assortiment aan gezondheidsproducten. Bional helpt bij ondersteuning bij afvallen, slapen, weerstand of andere dingen. Daarnaast heeft Bional ook verschillende medische producten en verzorgen je lichaam.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 19 van 19

Bional voedingssupplementen

Bional heeft al jarenlang ervaring in het maken van de beste producten voor verschillende toepassingen. De ontwikkeling hiervan gebeurd al heel lang met veel natuurlijke ingrediënten.

Afslankproducten

De afslankproducten van Bional helpen bij het afslanken door het hongergevoel te verminderen. De vetopname uit voedsel wordt beïnvloedt waardoor deze vetten niet gebruikt worden voor energie voorziening. Er wordt daardoor gebruikt gemaakt van de eigen vetvoorziening. Ook zorgt Bional Ideaalgewicht voor een goede stoelgang waardoor de darmwerking bevorderd wordt.

Rust en ontspanning

Rust en ontspanning zijn elke dag weer nodig. Bional heeft producten die de concentratie verbeteren en helpen bij stress. Zo kun je bij stressvolle situaties weer tot rust komen. Ook helpen de tabletten bij een goede nachtrust. De tabletten voorkomen ook stress waardoor je weer beter geconcentreerd en meer ontspannen bent.

Blaas en prostaat

De blaas en prostaat producten van Bional ondersteunen de prostaatfunctie optimaal. Hierdoor helpt het om goed te kunnen blijven plassen. Dit is belangrijk om de urineafvoer vanuit de nieren goed te regelen. Het behoud van een normale prostaatfunctie is van enorm belang, zodat je geen last hebt bij het plassen.

Hart en bloedvaten

De visolie en knoflook, misjel en meidoorn producten van Bional bevorderen het behoud van een gezonde bloeddruk. Hierdoor blijft het hart op een evenwichtige manier werken waardoor doorbloeding bevordert wordt. Dit is goed voor het gezichtsvermogen en de hersenfunctie. Zo kan het hart optimaal ondersteunt worden.

Verzorging benen

Bij zware en vermoeide benen gebruik je Bional Venal. De producten helpen om de bloedcirculatie te bevorderen, waardoor de aderen elastisch worden. Helpt ook tegen koude voeten. Voor benen en voeten die intensieve verzorging nodig hebben gebruik je Bional Xtra Sterk.

Uiterlijk

Door verschillende omstandigheden kan de conditie van het haar en van je ogen veranderen. Door nicotine/alcoholgebruik en eenzijdige voeding kan de kwaliteit van het haar ver achteruitgaan. Bional Hairevit helpt hierbij en zorgt voor sterk en mooi haar. Zo wordt de conditie van het haar verbeterd waardoor een normale haargroei bevordert wordt.

Ook de conditie van het oog blijft niet zomaar optimaal. Door lensgebruik, invloeden van buitenaf en andere omstandigheden kunnen invloed hebben op het gezichtsvermogen. De Bional Oguvit helpt om de conditie van het oog op peil te houden, zodat je scherp kan blijven zien.

Weerstand en energie

Je wilt je lichaam altijd goed verzorgen. Bional helpt je hierbij. Voor extra weerstand en kracht heeft Bional Vitaal precies de goede formule. Door de extra weerstand heb je minder kans op ziektes, verkoudheden en andere kwaaltjes. Ook krijgt je lichaam extra kracht om goed te blijven functioneren.

Bional Medical

Bional heeft ook verschillende medische producten. Deze producten zorgen voor minder last bij winderigheid en verzorgen je lichaam. Deze producten zijn ook wetenschappelijk getest. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bional kopen

Bional heeft dus een breed assortiment aan gezondheidsproducten. Wil je ook ondersteuning bij afvallen, slapen, weerstand of andere dingen? Koop Bional dan gemakkelijk online bij Drogistplein.

|