Biotex

Biotex producten zijn met zorg ontwikkelt en sluiten op elkaar aan. De handwas en inweek is speciaal gemaakt om gevoelige stoffen niet aan te tasten. Het vuil wordt aangepakt en de kleur blijft mooi. Biotex bestel je bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Biotex

Biotex heeft een jarenlange ervaring in het verwijderen van de hardnekkigste vlekken. Al in 1963 werd Bio-tex, toen nog met streepje, op de markt gebracht. Het was onder meer het allereerste wasmiddel dat enzymen gebruikte, wat in die tijd zorgde voor een verbluffend resultaat. Nooit eerder was de was zo schoon uit de wasmachine gekomen. Vele jaren later is de formule steeds verder verbeterd, waardoor nu ook de allermoeilijkste vlekken verwijderd kunnen worden. Voor elke vlek en op elk moment heeft Biotex een oplossing.

Biotex Blauw: voorwas & vlekkenverwijderaars

Als de was erg vuil zijn, gebruik je Biotex Blauw voorwas. Deze is speciaal ontwikkeld om extra vies wasgoed weer mooi schoon te krijgen. Zo kan ook dit wasgoed er weer stralend uit gaan zien. Zelfs de hardnekkigste vlekken worden verwijderd.

Daarnaast heeft Biotex ook gespecialiseerde vlekkenverwijderaars. Zo zorgt Biotex vlekkendepper voor kleine maar hardnekkige vlekken op lastig bereikbare plekken. Zo hoef je door een kleine vlek geen heel kledingstuk meer weg te gooien, maar kan je gewoon de vlekkendepper van Biotex gebruiken.

Ook voor grote vlekken op bijvoorbeeld de mouw of de broek gebruik je Biotex vlekkenspray. Deze vlekkenspray kan bepaalde plekken beter aanpakken, waardoor het middel zich meer kan concentreren op één plek. Behalve voor kleding, is deze vlekkenspray ook ideaal op vloerbedekking, gordijnen, de bank en voor nog veel meer.

Biotex Groen: handwas & inweek

Voor de vuile handwas is er Biotex Groen Handwas & Inweek in poedervorm. Dit is ook een goede oplossing voor tere weefsels die niet in de wasmachine kunnen, denk hier bijvoorbeeld aan een mooie zijden blouse of een wollen trui. Door de biologische enzymcomplex wordt het vuil aangepakt zonder de kleuren en stoffen aan te tasten.

Naast de poedervorm is er ook een vloeibare variant. Deze vloeibare variant werkt in principe hetzelfde als de poeder variant. De biologische enzymcomplexen dringen snel en diep door in alle vezels en werken zelfs de hardnekkigste vlekken weg. Het verschil zit erin dat je de vloeibare variant niet kunt gebruiken voor wollen, leren en zijden producten.

Biotex aanbieding

Op zoek naar een Biotex aanbieding? Op Plein.nl vind je een groot assortiment aan Biotex producten tegen scherpe prijzen. Daarnaast hebben we regelmatig een leuke Biotex aanbieding. Bestel jouw Biotex producten voordelig en snel bij Plein.

Biotex kopen

Natuurlijk is het complete assortiment van Biotex te verkrijgen bij Plein. De producten zijn voordelig geprijsd en als je op werkdagen voor 22:00 uur online besteld, dan krijg je de producten (mits voorradig) de volgende dag al thuisbezorgd. Zo krijg je de producten eenvoudig in huis, zonder dat je die zware wasmiddelen zelf hoeft te sjouwen.

|