BioXtra

Resultaten 1 t/m 4 van 4

BioXtra biedt een compleet hoog kwalitatief gamma van mondhygiëne producten die speciaal ontwikkeld zijn voor het bevochtigen, verfrissen en verzorgen van een gevoelige en/of droge mond.

De gepatenteerde formule van BioXtra bevat active ingrediënten die de mond bevochtigen en de natuurlijke anti-bacteriële functies van het speeksel versterken.

Alle producten van BioXtra zijn suiker- en alcoholvrij en vrij van sterke aroma’s.

Het assortiment van BioXtra bestaat uit een mondgel, mondspray, mondspoelmiddel en een tandpasta.

Mondgel

De mondgel van BioXtra brengt onmiddellijke verlichting en bevochtiging in de mond.

Branderigheid, prikken en irritaties worden onmiddellijk verholpen door gebruik van deze mondgel.

Dit product wordt aanbevolen aan mensen die lijden aan: stress, diabetes, depressie, radiologie, chemotherapie, Sjögrens syndroom en bij gebruik en combinatie van diverse medicijnen.

Mondspray

Deze mondspray geeft een onmiddellijke frisse adem en bevochtigt de gevoelige en/of droge mond. 

BioXtra mondspray is de ideale mondbevochtiger in een handig zakformaat, zodat overal waar je tijdens de dag bent, deze spray kunt meenemen.

De BioXtra mondspray is ook een doeltreffend middel tegen tandplak gezien zijn actieve antibacteriéle werkstoffen tegen de bacteriën die zich in de biofilms bevinden.

Mondspoelmiddel

De mondspoeling van BioXtra mondspoeling geeft een onmiddellijke frisse adem en bevochtigt onmiddellijk de gevoelige en/of droge mond. Dit mondspoelmiddel is ook nog eens 100% alcoholvrij!

De BioXtra mondspoeling sluit perfect aan op de BioXtra tandpasta, zodoende krijgen de actieve antibacteriéle werkstoffen (enzymen) die je zonet in de mond grondig aanbracht, extra versterking!

Tandpasta

Deze tandpasta heeft een gepatenteerde formule en is volkomen geschikt voor iedereen die een goede en gezonde mondhygiëne nastreeft.

Om de werking van BioXtra tandpasta maximaal toe te passen, dien je deze te gebruiken in combinatie met de mondspoeling van BioXtra

|