Bisolviral

Bisolviral werkt bij de eerste tekenen van een verkoudheid. Bisolviral antivirus spray legt een dun laagje op het neusslijmvlies dat verkoudheidsvirussen tegen houdt zodat ze niet kunnen doordringen. Ontdek Bisolviral nu bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

loreal-logo

Bisolviral

Bisolviral gebruik je bij de eerste tekenen van verkoudheid. Bisolviral antivirus spray helpt bij de eerste symptomen van verkoudheid en vermindert verkoudheidsvirussen tot wel 90%. Bisolviral is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar.

Bisolviral antivirus spray 

Hoe werkt Bisolviral antivirus spray? Bisolviral legt een dun laagje op het neusslijmvlies dat verkoudheidsvirussen tegen houdt zodat deze niet kunnen doordringen. Bisolviral verkort de duur van een neusverkoudheid. De antivirus spray kan ook (preventief) gebruikt worden voor een langdurige bevochtiging van het neusslijmvlies. Bevat geen conserveermiddelen.

Bisolviral is samen de neusspray Bionasal onderdeel van het assortiment van Bisolvon. Bisolvon heeft producten voor de hoest, neusverkoudheid en een spray dat de eerste symptomen van verkoudheid vermindert.

Bisolviral antivirus spray kopen op Plein.nl

Last van een verkoudheid of voel je een verkoudheid opkomen? Bisolviral helpt bij de eerste tekenen van een neusverkoudheid. Bestel Bisolviral antivirus spray nu eenvoudig bij Plein. Altijd snel in huis zodat je snel van je neusverkoudheid af bent.

Bisoviral is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

|