Bloom * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

De elegante en kleurrijke vibrators van Bloom zijn uitgerust met een speciale Swipe-technologie. Hiermee schakel je eenvoudig en snel tussen de verschillende snelheden en patronen met één vingerbeweging. Voor het ultieme genot.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Bloom Vibrator The Violet Rabbit
Bloom Vibrator The Violet Rabbit
2
Morgen in huis 66% korting
Bloom Wand Vibrator The Orchid
Bloom Wand Vibrator The Orchid
Morgen in huis 60% korting
Bloom Clitoris Vibrator The Tulip
Bloom Clitoris Vibrator The Tulip
1
Morgen in huis 60% korting
Bloom G-Spot Vibrator The Rose
Bloom G-Spot Vibrator The Rose
1
Morgen in huis 60% korting

Bloom

De elegante en kleurrijke vibrators van Bloom zijn uitgerust met een speciale Swipe-technologie. Hiermee schakel je eenvoudig en snel tussen de verschillende snelheden en patronen met één vingerbeweging. Het speelgoed is uitgerust met Smart Memory-bediening en een stille maar krachtige motor. Het mooie design is bovendien een lust voor het oog en zorgt voor een ongekend hoogtepunt, keer op keer opnieuw.

Bloom vibrators

Bloom heeft de volgende producten in het assortiment:

  • Bloom Wand Vibrator The Orchid is een onmisbare toy voor iedere vrouw. Deze vibrator is voorzien van een unieke swipe technologie, je kan hem dus helemaal naar jouw voorkeur in stellen.
  • Bloom Clitoris Vibrator The Tulip is een stijlvolle clitorisvibrator gemaakt van zijdezachte siliconen. Je kan de vibrator helemaal naar jouw voorkeur instellen.
  • Bloom G-Spot Vibrator The Rose is net als de rest voorzien van een unieke swipe technologie. Hiermee kan jij je eigen voorkeur instellen. Net als de rest is de Bloom G-Spot Vibrator ook waterdicht.
  • Bloom Vibrator Rabbit is een stijlvolle rabbit vibrator die prettig aanvoelt door de zijdezachte siliconen.

Bloom vibrators kopen op Plein

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment Bloom vibrators. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis en discreet verzonden.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs