Blue Stratos

Blue Stratos lijn bevat alles wat een man nodig heeft voor de dagelijkse verzorging. In het assortiment zitten producten voor de reiniging en verzorging van de huid, allen met een lekkere geur. Van aftershave, douchegel tot deodorant.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Blue Stratos. Voor de dagelijkse verzorging

Blue Stratos vindt zijn oorsprong in Engeland. Het merk is hier al heel lang populair. Vanuit Engeland heeft Blue Stratos zich verspreidt. De geur staat bekend om zijn aanwezigheid, verkoeling en voor de frisse noot. De formule bestaat uit veel verschillende ingrediënten, die samen zorgen voor de unieke formule. Blue Stratos heeft de productielijn in de loop der jaren vergroot. In het assortiment zitten producten die helpen bij het schoon houden van de huid en producten die zorgen voor een lekkere geur. Zo is er de Blue Stratos Aftershave, douchegel en deodorant. Blue Stratos lijn bevat alles wat een man nodig heeft voor de dagelijkse verzorging.

Blue Stratos kopen

Wil jij Blue Stratos ook kopen? Het complete assortiment van Blue Stratos is natuurlijk te verkrijgen via Drogistplein. Blue Stratos kan je dus eenvoudig kopen. Als je dit voor 22:00 doet, dan worden de producten de volgende dag al bezorgd (mits voorradig). Bij bestelling vanaf €25,- gebeurd dit zelfs gratis. 

|