Bronchostop

Last van een vastzittende hoest of kriebelhoest? De pastilles en hoestdrank van Bronchostop bieden verlichting en verzachten de keel. Ook verkrijgbaar speciaal voor kinderen vanaf 1 jaar.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 8 van 8

Bronchostop Hoestdrank
Bronchostop Hoestdrank
200 ml
Bronchostop Hoestdrank
Bronchostop Hoestdrank
120 ml
Bronchostop Direct Volwassene
Bronchostop Direct Volwassene
120 ml
1
15% korting
Bronchostop Hoestpastilles
Bronchostop Hoestpastilles
20 pastilles
Bronchostop Hoestpastilles Direct Met Honing
Bronchostop Hoestpastilles Direct Met Honing
20 stuks
0
9% korting
Bronchostop Direct Nacht 5-in-1
Bronchostop Direct Nacht 5-in-1
120 ml
0
7% korting
2x Bronchostop Hoestpastilles Direct Met Honing
2x Bronchostop Hoestpastilles Direct Met Honing
20 stuks
0
12% korting
Bronchostop Direct Junior
Bronchostop Direct Junior
120 ml
0
15% korting
loreal-logo

Bronchostop

Over het algemeen kan hoest worden onderverdeeld in twee categorieën: droge, prikkel- of kriebelhoest en vastzittende hoest. Het is niet altijd makkelijk om een droge hoest te onderscheiden van een vastzittende hoest, en het wordt nog lastiger als de hoest zich langzaam ontwikkelt. Bronchostop is verkrijgbaar als hoestdrank dat een medisch hulpmiddel is en als traditioneel kruiden geneesmiddel in de vorm van een hoestdrank en pastilles.

Bronchostop hoestdrank (kruidengeneesmiddel)

Bronchostop behandelt elke soort hoest. Als je niet echt weet wat voor soort hoest je hebt, of als je hoest verandert van de ene naar de andere, dan maakt Bronchostop het eenvoudiger. Met Bronchostop hoef je namelijk niet te kiezen tussen een verzachtend of slijmoplossend middel. Het heeft een tweevoudige werking waarbij het slijmoplossend werkt en zo taaislijm afbreekt en het verzacht de prikkel in de keel.

Bronchostop Hoestdrank verlicht bij vastzittende hoest door taai slijm, prikkelhoest en/of keelpijn. Het is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar, is alcohol- en suikervrij en bevat geen ingrediënten waarvan bekend is dat ze slaperig maken. Bronchostop hoestdrank is geschikt voor diabetici. Bronchostop Hoestdrank is verkrijgbaar in een verpakking van 120 en 200 ml. Daarnaast zijn er keel verzachtende pastilles.

Bronchostop Direct (Medisch hulpmiddel)

Brochostop Direct is een medisch hulpmiddel en is ook geschikt voor zowel de vastzittende als de kriebelhoest. Bronchostop Direct bevat honing dat de hoestreflex kalmeert. Samen met Heemstwortel werken deze bestanddelen als een balsem die het ontstoken slijmvlies in de keel bedekt en verzacht.  Bronchostop direct is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, voor volwassenen en voor kinderen. Let wel op want de Bronchostop Direct bevat suikers en is in tegenstelling tot het traditioneel kruiden geneesmiddel niet geschikt voor diabetici.

Welke Brochostop is geschikt voor mij?

Als de gebruiker jonger is dan 6 jaar dan kan deze alleen maar Bronchostop Direct Junior gebruiken. Als je diabeet bent (ouder dan 6 jaar), kies dan voor het traditionele kruidengeneesmiddel van Brochostop.

Daarnaast werkt de honing in Bronchostop Direct extra verzachtend en de gewone Bronchstop bevat onder andere tijm dat slijmoplossend bij taai slijm werkt. Deze informatie kan je helpen om een keuze te maken welke Brochostop het meest geschikt is voor jou.

Bronchostop kopen op Plein.nl

Last van vastzittende hoest of kriebelhoest? Bronchostop helpt en geeft verlichting aan de keel bij elke soort hoest. Ontdek nu welke hoestdrank van Bronchostop het beste past bij jou en bestel direct online op Plein.nl. Altijd snel in huis!