Bronchostop

Om de hoest te verlichten gebruik je Bronchostop. Het heeft een tweevoudige werking waarbij het slijmoplossend werkt en zo taaislijm afbreekt en het verzacht de prikkel in de keel. Je bestelt Bronchostop online bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Bronchostop

Over het algemeen kan hoest worden onderverdeeld in twee categoriën droge, prikkel- of kriebelhoest en of vastzittende hoest genoemd. Het is niet altijd makkelijk om een droge hoest te onderscheiden van een vastzittende hoest, en het wordt nog lastiger als de hoest zich langzaam ontwikkelt.

Bronchostop hoestdrank

Bronchostop is een nieuwe behandeling die elke hoest verlicht. Als je niet echt weet wat voor soort hoest je hebt, of als je hoest verandert van de ene naar de andere, dan maakt Bronchostop het eenvoudiger. Met Bronchostop hoef je namelijk niet te kiezen tussen een verzachtend of slijmoplossend middel. Het heeft een tweevoudige werking waarbij het slijmoplossend werkt en zo taaislijm afbreekt en het verzacht de prikkel in de keel.

Bronchostop Hoestdrank verlicht bij vastzittende hoest door taai slijm, prikkelhoest en/of keelpijn. Het is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar, is alcohol- en suikervrij en bevat geen ingrediënten waarvan bekend is dat ze slaperig maken. Bronchostop hoestdrank is geschikt voor diabetici. Bronchostop Hoestdrank is verkrijgbaar in een verpakking van 120 en 200 ml. Daarnaast zijn er keel verzachtende pastilles.

Bronchostop online kopen

Mocht je flink aan het hoesten zijn is het raadzaam om je keel verlichting te bieden. Bronchostop geeft verzachting aan de keel bij elke soort hoest. Online te koop bij Drogistplein.

|