Bruynzeel

Meer dan 100 jaar historie, traditie en kennis staan bij Bruynzeel vernieuwing niet in de weg. Bij alle vooruitgang staat de kwaliteit van de producten altijd voorop.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Bruynzeel Meubelolie
Bruynzeel Meubelolie
250 ml
(1)
Direct leverbaar
20% korting
4,99 (adviesprijs) 3,99
Bekijk product: Bruynzeel Meubelolie
Bruynzeel Meubelspray
Bruynzeel Meubelspray
300 ml
(0)
Direct leverbaar
2,50
Bekijk product: Bruynzeel Meubelspray
Bruynzeel Lederspray
Bruynzeel Lederspray
300 ml
(0)
Direct leverbaar
3,61
Bekijk product: Bruynzeel Lederspray
Bruynzeel Laminaat Glansreiniger
Bruynzeel Laminaat Glansreiniger
1000 ml
(0)
Direct leverbaar
18% korting
7,95 (adviesprijs) 6,50
Bekijk product: Bruynzeel Laminaat Glansreiniger

Bruynzeel

Onderhoud jij jouw vloer en meubels? Het is belangrijk dat je je vloeren en meubels onderhoud voor een verlengde levensduur. Met regelmatig onderhoud zorg je er voor dat jouw vloeren en meubels mooi blijven voor de jaren die komen. Voor dit onderhoud heeft Bruynzeel verschillende producten zoals meubelolie, lederspray en laminaat glansreiniger. Deze producten garanderen een goede kwaliteit en zijn de juiste behandeling voor jouw vloer of meubels. 

Meubel onderhoud

Houd je meubels in goede conditie met de verschillende Bruynzeel onderhoudsproducten. Bruynzeel heeft onder ander een meubel olie die jouw houten meubels in goede conditie houdt. De olie bevat geen siliconen. Met de Bruynzeel meubelspray bescherm en voed je houten meubels gemakkelijk en snel. De spray zorgt voor een gelijkmatige verspreiding voor een effectief resultaat. Deze spray heeft Bruynzeel ook in een lederspray variant voor de beste voeding en bescherming voor jouw leren meubels. 

Bruynzeel kopen op Plein

Bescherm jouw meubels en geef ze weer nieuw leven met de onderhoudsproducten van Bruynzeel. Of je nou houten of lederen meubels hebt met Bruynzeel geef je ze het juiste onderhoud. Koop jouw Bruynzeel onderhoudsproducten op Plein. Altijd snel in huis!