Bugs For Pets

Waarom kiezen voor hondenvoer op basis van insecten? Omdat het duurzamer is dan vleessoorten, het past beter in het dieet van honden met allergiëen of een gevoelige maag.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Bugs For Pets Hondenvoer Pressed
Duurzame keuze
Bugs For Pets Hondenvoer Pressed
4 kg
(0)
Morgen in huis
39,60
Bekijk product: Bugs For Pets Hondenvoer Pressed

Bugs for Pets

Bugs for Pets is een familiebedrijf van Nederlandse oorsprong dat door twee zussen wordt geleid. Bugs for Pets is in 2013 begonnen met het kweken van hét voedsel voor de toekomst namelijk: insecten. De kennis over insecten en de passie voor honden zat al in de familie, vandaar dat zij hondenvoer op basis van insecten konden ontwikkelen. 

Assortiment Bugs for Pets

Plein heeft een ruim assortiment aan hondenvoer van Bugs for Pets van verschillende insecten. Zo is er voor elke hond wel wat lekkers te vinden. Het hondenvoer van Bugs voor Pets is ook nog eens duurzaam en dus goed voor het milieu.

Waarom hondenvoer gemaakt van insecten? 

Hondenvoeding op basis van insecten heeft de volgende voordelen:

  • Honden die normale brokken slecht kunnen verdragen door bijvoorbeeld een gevoelige maag of voedselallergie, kunnen de geperste Bugs for Pets brok prima nuttigen.
  • Honden die nomale brokken niet lekker vinden, hebben een grote kans dat ze de brokken op basis van insecten wel lekker vinden.
  • De insect dient als een goede vleesvervanger, het bevat dezelfde eiwitten en andere goeie voedingsstoffen.
  • De crunchy hondenbrok blijkt vaak een traktatie te zijn voor menig viervoeter, dus deze is ook als beloning te gebruiken.

Bijdragen aan een de betere wereld van morgen

Door de hondenbrokken op basis van insecten van Bugs for Pets te voeren aan jouw hond, draag je een steentje bij aan een duurzame oplossing voor hondenvoeding.

De insecten die worden gebruikt in de brokken zijn zwarte soldatenvliegen (black soldier fly), deze insecten kunnen makkelijker worden gekweekt dan bijvoorbeeld kip of rund. Het verbruik van voedsel en water is voor de vliegen veel minder dan voor kip of rund. Om hier een voorbeeld van te geven: voor de kweek van 1 kg eiwitten voor de black soldier fly slechts 8 liter water nodig, voor een kip 1250 liter en voor een rund zelfs 8350 liter. Dit maakt het een bijzondere voedzame hondenvoeding met een duurzame wending.

Bugs for Pets kopen op Plein

Op Plein vind je vele Bugs voor Pets producten voor de hond. Ontdek nu het brede assortiment aan Bugs for Pets producten en bestel direct de favoriet van jouw viervoeter online. Altijd snel in huis!