Calgon

Minder kalkvorming in je wasmachine door Calgon. Calgon pakt kalk actief aan en verwijderd de aanslag. Daarnaast voorkomt het verdere aanslag.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Calgon Ontkalkingsgel Wasmachines
Calgon Ontkalkingsgel Wasmachines
750 ml
3
13% korting
Calgon Ontkalkingsgel Wasmachines
Calgon Ontkalkingsgel Wasmachines
2,25 liter
2
8% korting
Calgon 4-in-1 Tabs
Calgon 4-in-1 Tabs
55 stuks
Tijdelijk uitverkocht

Calgon

Calgon voorkomt de vorming van kalkaanslag in jouw wasmachine en beschermt zo het verwarmingselement, de leidingen en de trommel van de machine.

Calgon 2-in-1

Calgon 2-in-1 is er in poeder of tabs en bevat ActiClean. Calgon bevat een formule die uw wasmachine beschermt tegen kalkaanslag. Bovendien verwijdert de Acticlean het vuil en wasmiddelresten. Met calgo kunt u erop vertrouwen dat uw wasmachine een levenlanger mee gaat want het geeft 100% Calgon-bescherming tegen kalkaanslag. Door regelmatig gebruik krijg je een perfect schone wasmachine en heb je minder snel last van schimmelvorming en zal je was ook schoner ruiken.

Calgon anti-kalk

De anti-kalk formule is bijzonder krachtig en geeft door minder kalk betere wasmachine prestaties en dat zie je ook terug in je kleding. 

Calgon kopen op Plein

Op Plein vind je de Calgon wasmachine producten. Calgon voorkomt de vorming van kalkaanslag in de wasmachine en beschermt zo het verwarmingselement, de leidingen en de trommel van de machine. Bestel Calgon nu voordelig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!