Caudalie

Caudalie ontwikkelt dierproefvrije producten met een maximum aan natuurlijke en milieuvriendelijke ingrediënten, zonder parabenen. Schoonheid uit de wijnstok. Doeltreffend en zuiver. Natuurlijk en duurzaam.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Caudalie Resveratrol-Lift Serum
Caudalie Resveratrol-Lift Serum
30 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
54,99
Bekijk product: Caudalie Resveratrol-Lift Serum

Caudalie

Caudalie werd opgericht door Mathilde en haar man Bertrand. Caudalie is een mooi liefdesverhaal vol passie, ontmoetingen en lef. Alles begon in Bordeaux, tussen de wijngaarden van de Château Smith Haut Lafitte, het domein van de ouders van Mathilde. Hier ontmoetten zij professor Joseph Vercauteren, de directeur van het laboratorium van de Faculteit Farmacie van de Universiteit van Bordeaux. Joseph Vercauteren vertelde over druivenpitten en dat deze de meest krachtige antioxidanten bevatten uit het plantenrijk. In 1995 lanceerden ze de eerste drie producten met met polyfenolen uit druivenpitten en zo was Caudalie geboren.

Caudalie skincare producten

Caudalie ontwikkelt sinds die tijd dierproefvrije producten met een maximum aan natuurlijke en milieuvriendelijke ingrediënten, zonder parabenen. Schoonheid uit de wijnstok. Doeltreffend en zuiver. Natuurlijk en duurzaam.

Caudalie kopen op Plein

Op Plein vind je de dermacosmetische huidverzorgingsproducten van Caudalie. Dierproefvrij en met een maximum aan natuurlijke en milieuvriendelijke ingrediënten. Ontdek het complete assortiment van Caudalie en bestel jouw favorieten voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!