Cavex

Verzorgingsproducten voor je mond vind je bij Cavex. Het assortiment bevat onder meer tandenborstels, tandpasta en producten tegen een slechte adem.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Cavex Bite & White StainLess Tandpasta
Cavex Bite & White StainLess Tandpasta
35 ml
2x Cavex Fresh4Sure Mondspoelmiddel
2x Cavex Fresh4Sure Mondspoelmiddel
500 ml
Cavex Fresh4Sure Kit
Cavex Fresh4Sure Kit
1 pakket
6% korting
Cavex Fresh4Sure Mondspoelmiddel
Cavex Fresh4Sure Mondspoelmiddel
500 ml
Cavex Fresh4Sure Tong Gel
Cavex Fresh4Sure Tong Gel
45 gr
Cavex Bite&White ExSense Gel Gevoelige Tanden
Cavex Bite&White ExSense Gel Gevoelige Tanden
42 ml
4
Tijdelijk uitverkocht

Cavex

Cavex heeft een divers assortiment aan mondverzorgingsproducten. Het assortiment bevat onder meer tandenborstels, tandpasta en producten tegen een slechte adem.

Cavex Fresh4Sure

Fresh4Sure is hét 3-stappen mondverzorgingssysteem om een slechte adem te vóórkomen. De bacteriën achter op de tong vormen de grootste oorzaak van een slechte adem. Met de Fresh4Sure zorg je 3 simpele stappen voor een schone en frisse adem. Door gebruik te maken van de tongschraper worden de meeste bacteriën die een slechte adem veroorzaken verwijdert. Het Fresh4Sure mondwater pakt door de aanwezigheid van zink-zouten alle bacteriën die een slechte adem veroorzaken aan. Om de bacteriegroei te remmen kun je de bijgeleverde tong gel gebruiken. Door de gel kunnen bacteriën niet meer vermenigvuldigen en daardoor heeft een slechte adem geen kans meer om te onstaan.

Cavex Bite&White

Wanneer je verkleuring op je tanden hebt of graag wilt bleken dan bieden de producten van Cavex Bite&White uitkomst. De tandpasta van Cavex zorgt ervoor dat oppervlakkige vlekken van de tanden en kiezen worden verwijderd. Het gebruik van de Stainless tandpasta komt het bleekproces ten goede, de pH waarde in de mond wordt verhoogd, waardoor er een optimale omgeving ontstaat om te bleken. Heb je last van zeer gevoelige tanden, maak dan gebruik van de Bite&White Exsense. Deze gel zorgt voor een snelle en langdurige verlichting van de klachten. Naast de snelle verlichting van de gevoelige tanden zorgt deze gel ervoor dat het tandoppervlak gaat glanzen wat een luster effect creëert.

Rush Brush

De Rush Brush in een geïmpregneerde tandenborstel. Ben je vaak onderweg en heb je snel een tandenborstel nodig dan biedt de Rush Brush uitkomst. Je tandenborstel is altijd schoon en je hoeft geen tandpasta mee te nemen. Door de kleine borstelkop kunnen zowel volwassenen als kinderen deze tandenborstel gebruiken.

Cavex kopen op Plein.nl

Cavex online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Cavex producten. Van tandenborstels, tandpasta en producten tegen een slechte adem. Bovendien snel in huis zodat je meestal de volgende dag al kunt genieten van de beste mondverzorgingsproducten. Bestel jouw Cavex favorieten nu online.