CB12

Resultaten 1 t/m 7 van 7

CB12 Mondwater

Heb je een slechte adem en wil je juist zeker zijn over je adem, elke dag? Dan zit je goed met CB12. Deze mondspoeling. ook mondwater genoemd, werkt direct: het zorgt ervoor dat stinkende zwavelgassen in je mond niet vrijkomen, en geeft je daarmee een goede adem, 12 uur lang. CB12 is uniek en wetenschappelijk bewezen. Gebruik het twee keer per dag voor 24 uur zekerheid. CB12 is dagelijks als aanvulling op je ‘normale’ mondhygiëne te gebruiken. Gebruik het na het tandenpoetsen en flossen/stokeren. Spoel 2 keer per dag voor een optimaal resultaat, zodat je je 24 uur lang geen zorgen hoeft te maken over je adem.

Slechte adem voorkomen

Je adem kan tijdelijk slecht zijn door kruidig voedsel, koffie drinken of maagproblemen. Maar dit is vaak niet de oorzaak van een slechte adem. Toch is dat meestal niet zo: in 90% van de gevallen moeten we de oorzaak namelijk in onze mond zoeken.

We hebben allemaal bacteriën in onze mond, die achter op onze tong en tussen de tanden en in de tandholten zitten. Deze bacteriën houden, hoe gek het vwellicht klinkt, de mond schoon en gezond. Ze leven van achtergebleven voedselresten (eiwitten), die ze afbreken. Tijdens dit proces produceren ze alleen ook stinkende zwavelgassen met een slechte adem als gevolg. Poets daarom wel 2 keer per dag je tanden, floss regelmatig en gebruik ook een tongschraper.

CB12 Boost kopen

Cb12 mondwater en CB12 Boost kauwgum met de smaak van strong mint kun je kopen bij Tandartsplein. CB12 Mondwater geeft je 12 uur bescherming. De verfrissende kauwgum kun je elk moment van de dag gebruiken, als jij denkt dat je even wat extra zekerheid over je adem kan gebruiken. CB12 geeft een onberispelijk frisse adem. Met CB12 blijf je beter beschermd. Je kunt het nu kopen op Tandartsplein.

|