Chilly

Voor de verzorging als voor het opfrissen van de vagina gebruik je de producten van Chilly. De wasemulsies en intiemtissues bestel je gemakkelijk en veilig online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 7 van 7

Chilly

Chilly is een product dat speciaal ontwikkeld is voor de voor de vagina. Het wordt zowel gebruikt voor de verzorging als voor het opfrissen van de vagina. De producten van Chilly zijn verkrijgbaar als (zeepvrije) wasemulsie en intiemtissues.

Chilly wasemulsie

De wasemulsie is bedoeld voor de dagelijkse hygiëne. Het is een zeepvrije wasgel die onder de douche gebruikt kan worden. De wasemulsie mag uitsluitend uitwendig gebruikt worden (binnenste en buitenste schaamlippen) om eventuele irritaties te voorkomen en dient altijd goed afgespoeld te worden met lauw water.

Intiemtissues

De intiemtissues bevatten daarin tegen een speciale lotion die niet afgespoeld hoeft te worden. De tissues mogen op elk gewenst moment van de dag gebruikt worden. De producten zijn te verkrijgen in een aantal varianten: Chilly Gel bevat een vleugje menthol, Chilly Delicate bevat kalmerende en vocht inbrengende ingrediënten als Aloë Vera en Hamamelis speciaal voor de gevoelige huid en Chilly Protect zorgt voor extra bescherming door de antibacteriële werking.

De producten van Chilly bevatten geen zeep en hebben een zuurgraad die gelijk is aan de PH-waarde van de vagina waardoor de kans op irritaties minimaal is. Chilly is gynaecologisch getest en is uitermate geschikt voor vrouwen.

|