Cif

Cif is dé schoonmaakexpert. Cif schuurmiddel verwijdert al het hardnekkig vuil, vet en kalkaanslag in en rond het huis. Cif maakt schoonmaken eenvoudiger en plezieriger.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Cif Disinfect & Shine Spring Flowers
Cif Disinfect & Shine Spring Flowers
500 ml
53% korting
Cif Schuurmiddel Cream Citroen
Cif Schuurmiddel Cream Citroen
750 ml
30% korting
Cif Schuurmiddel Cream Original
Cif Schuurmiddel Cream Original
750 ml
89
Cif Schuurmiddel Cream Pink
Cif Schuurmiddel Cream Pink
750 ml
8x Cif Schuurmiddel Cream Original
8x Cif Schuurmiddel Cream Original
750 ml
89
14% korting
8x Cif Schuurmiddel Cream Citroen
8x Cif Schuurmiddel Cream Citroen
750 ml
34% korting

Cif

Schoonmaken moet zo gemakkelijk mogelijk zijn. Dat is het doel wat Cif nastreeft. Door betere schoonmaakartikelen moet er meer tijd overblijven voor andere en leukere dingen. Cif heeft in 1969 al de markt betreden met de nog steeds bekende reinigingscrème. Toen werd dat nog gedaan onder de naam Jif. Inmiddels is Cif een begrip onder de schoonmaakartikelen. Nog steeds worden er nieuwe innovaties gedaan waardoor Cif het schoonmaken nog makkelijker en leuker maakt.

Cif schuurmiddel

Cif schuurmiddel verwijdert al het hardnekkig vuil, vet en kalkaanslag. Cif is gemakkelijk in gebruik en maakt het schoonmaken eenvoudiger en plezieriger. Het assortiment bestaat uit Cif Cream en Cif schuurmiddel.

Cif Cream

Cif cream verwijdert hardnekkig vuil, vet en kalkaanslag in een handomdraai. Hierdoor krijg je altijd weer een brandschoon resultaat. De plek die je schoon wilt hebben wordt diep gereinigd, met een glanzend eindresultaat. De verschillende geuren zorgen dat er voor iedereen een cream is die bij hem of haar past.

Cif schuurmiddel

Ook heeft Cif natuurlijk het vertrouwde schuurmiddel. Door kleine toegevoegde microdeeltjes verwijder je moeiteloos hardnekkig vuil. Kalkresten, vet en andere aanslag verwijder je in een handomdraai. Voor een mooi en glanzend eindresultaat.

Cif spray 

Cif heeft verschillende sprays voor gebruik in de badkamer, keuken en de rest van het huis. Ook de ramen kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met Cif. Deze sprays van Cif laten alle oppervlakken stralen. Door de eenvoudige formule werkt het snel. Ook laat het geen strepen achter, waardoor je een streeploos en glanzend resultaat krijgt.

Cif kopen op Plein

De Cif producten zijn dus stuk voor stuk goed voor de ondergrond en reinigen perfect. Het ultieme merk voor al je schoonmaakwerk. De producten van Cif bestel je eenvoudig, snel en veilig online op Plein. Ontdek nu jouw favoriete product van Cif en koop Cif direct online. Altijd snel in huis!