Cillit Bang

Cillit Bang en het vuil is weg. Nou ja, je moet er nog even een doekje overheen halen. Deze krachtige ontvetter verwijdert vet, olie en vuil, overal in huis op krachtige wijze. Bestel Cillit Bang makkelijk online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Cillit Bang vetverwijderaar

Cillit Bang is niet alleen ideaal voor in de keuken om je fornhuis en aanrecht een beurt te geven maar het is ook handig in de garage of buiten.

Naast ontvetter is er ook een krachtige bleekspray.

Cilit Bang heeft tevens een revolutionaire schoonmaakproduct voor in de douche of in bad. Het werkt in de vorm van een spray. Hierdoor kun je in een keer een groot oppervlak gelijkmatig bedekken. De actieve mousse dringt diep door om zeepresten en vuil af te breken. De actieve mousse hecht zich uitstekend aan verticale oppervlakken en is dus ideaal voor douchewanden en badkuipen en het is ook veilig om het op andere plekken te gebruiken zoals op tegels, kranen en wasbakken te gebruiken. Cillit bang voor de meest schone resultaten. Koop Cilt bang bij Huishoudplein.

Cillit Bang online bestellen

Cillit Bang producten kan je nu gemakkelijk en voordelig online bestellen bij Huishoudplein. Sjouwen met schoonmaakproducten is niet langer nodig!

|