Curaplast

Curaplast is een merk dat zich richt op het bieden van hoogwaardige medische verbanden en pleisters voor verschillende soorten wonden. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder wondverbanden, pleisters.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Curaplast Vingerpleister
Curaplast Vingerpleister
10 stuks
Morgen in huis
Curaplast Pleister Assorti
Curaplast Pleister Assorti
20 stuks
20% korting
Curaplast Pleister 4X10 cm
Curaplast Pleister 4X10 cm
10 stuks
13% korting
Curaplast Kids 1,7x6cm
Curaplast Kids 1,7x6cm
15 stuks
Tijdelijk uitverkocht 24% korting

Curaplast

Curaplast is een merk dat zich richt op het bieden van hoogwaardige medische verbanden en pleisters voor verschillende soorten wonden. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder wondverbanden, pleisters, hechtstrips en compressiebandages. De belangrijkste voordelen van Curaplast-producten zijn onder meer: 1. Hoogwaardige kwaliteit: Curaplast-producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimale genezing van wonden. 2. Comfortabel: De producten zijn ontworpen om comfortabel te zijn en de huid niet te irriteren, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig gebruik. 3. Steriel: Curaplast-producten zijn steriel verpakt om de kans op infecties te verminderen en de genezing te bevorderen. 4. Gemakkelijk te gebruiken: De producten zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen snel worden aangebracht, waardoor ze ideaal zijn voor thuisgebruik. 5. Breed assortiment: Curaplast biedt een breed assortiment aan producten, waardoor er voor elke wond een geschikt product beschikbaar is. Al met al is Curaplast een betrouwbaar merk dat hoogwaardige medische verbanden en pleisters biedt die comfortabel zijn, gemakkelijk te gebruiken en effectief zijn bij het genezen van wonden.

Curaplast kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Curaplast? Bij Plein vind je altijd de beste Curaplast acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Curaplast voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.