Curasept

Maak kennis met Curasept ADS. Mondwater en tandpasta met chloorhexidine (CHX) maar zonder de nadelige bijwerkingen. CHX heeft bijzonder goede antibacteriële eigenschappen. Voor een milde en effectieve mondverzorging.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 13 van 13

Curasept ADS

Curasept is een onderdeel van het merk Curaprox en is gevestigd in Zwitserland. Sinds 1972 werkt het bedrijf met de tandheelkudige professie samen om effectieve producten te ontwikkelen. Curaprox heeft onder andere mondspoelmiddelen en tandpasta's ontwikkeld die op een milde en effectieve manier de mondgezondheid ondersteunen.

Curasept ADS mondspoelmiddel

Regelmatig worden er producten geadviseerd met chloorhexidine als actief ingrediënt. Het nadeel van chloorhexidine is dat de tanden kunnen verkleuren en dat er een smaakverlies op kan treden tijdens het gebruik. Curasept met Anti-Discoloration-System heeft diverse ondersteunende mondspoelmiddelen met chloorhexidine die een maximaal effect hebben en vrijwel geen bijwerkingen.

Naast de chloorhexidine bevatten de mondspoelmiddelen ook hyaluronzuur en PVP-VA. De bestanddelen zorgen voor beschermend laagje over het tandvlees en de tanden. Hierdoor wordt het ontstekingsproces tegen gegaan en word het gezingsproces bevorderd.

Curasept ADS Gel-Tandpasta

De Curasept ADS Gel-Tandapsta word aanbevolen voor dagelijks gebruik al dan niet in combinatie met de Curasept ADS mondspoelmiddelen. De tandpasta’s zijn geschikt voor mensen die last hebben van chronische tandvleesontsteking, bij het dragen van een beugel en/of na chirurgische ingreep. Tevens is deze tandpasta voor mensen met een verminderde motoriek.

Curasept ADS Gel 1%

Deze gel bestrijdt grondig bacteriën en is zeer nauwkeurig aan te brengen in de mond. Door deze eigenschappen is de gel zeer geschikt na een chirurgische ingreep.

Curasept kopen op Plein.nl

Curasept ADS producten kopen? Dit kan gemakkelijk en snel bij Plein.nl. Wij bieden het complete assortiment socialistische mondverzorgingsproducten aan. Heb je vragen over de optimale verzorging bij ontstoken tandvlees of over de producten? Neem contact op met onze mondhygiëniste Marjolein via klantenservice@plein.nl. Zij helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

|