Dagravit

Voor extra ondersteuning en de beste aanvulling op de dagelijkse voeding gebruik je de vitamines en mineralen van Dagravit. Ontdek de producten online in het assortiment bij Plein en bestel direct online. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 15 van 15

Dagravit

Maak kennis met Dagravit. Extra ondersteuning en de beste aanvulling op de dagelijkse voeding met de vitamines en mineralen van Dagravit. Dagravit voedingssupplementen zorgen ervoor dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt zodat je je gezond en fit voelt. Hiermee is Dagravit de beste aanvulling op je dagelijkse voeding. Het complete assortiment bestel je eenvoudig, snel en veilig op Plein.nl. Altijd snel in huis.

Dagravit vitamines en mineralen

De vitamines en mineralen van Dagravit zijn specifiek afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes. Zo heeft Dagravit voor iedereen de juiste supplementen zodat jij je gezond en goed voelt. De producten zijn onder te verdelen in zes categorieën:

Mama & Baby

Dagravit biedt de juiste ondersteuning voor vrouwen voor en tijdens de zwanger. Mama & Baby helpt bij de gezonde ontwikkeling van je baby door de toevoeging van onder meer foliumzuur en vitamine D. Bovendien is Mama & Baby afgestemd op jouw behoeftes als (aanstaande) moeder en tijdens de borstvoeding.

Voor je baby biedt Dagravit Vitamine D en K. Vitamine D is belangrijk voor sterke botten en vitamine K is speciaal voor baby’s tot drie maanden oud die borstvoeding krijgen. Vitamine K draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling. 

Kids

De multivitamines en mineralen van Dagravit kids helpen kinderen van 6-12 jaar aan het bouwen van een goede weerstand. Daarnaast wordt ook het immuunsysteem bevordert. De vitamines helpen ook bij het bevorderen van uithoudingsvermogen, bij ondersteuning van de groei en de mentale prestaties. Kortom: de multivitamines zijn van groot belang bij de groei en ontwikkeling van je kind. 

Volwassenen

Ook voor volwassenen blijven vitamines belangrijk. Door de drukke periode van volwassenen is er soms geen tijd om voldoende vitaminen binnen te krijgen. De vitamines en mineralen van Dagravit helpen volwassenen om de gevarieerde voeding aan te vullen. De weerstand van het lichaam blijft hierdoor in stand en de benodigde vitamines helpen het lichaam.

De bekendste multivitaminen voor volwassen van Dagravit is Dagravit Totaal 30. Totaal 30 bevat de belangrijkste vitaminen en mineralen en ondersteunt de afweer van het lichaam. Daarnaast is deze multivitaminen goed voor de energiehuishouding en heeft deze een gunstige werking op het hart. 

Senioren 50+/60+

Omdat we ouder worden, veranderd de behoefte aan mineralen en vitaminen. De mineralen en vitamines voor senioren zijn hierop aangepast. De geestelijke veerkracht wordt verhoogt, terwijl ook het geheugen en concentratie een boost krijgt. Daarnaast zorgen de vitamines voor ondersteuning van het hart.

Meer energie en meer weerstand

Ook voor specifieke problemen heeft Dagravit speciale mineralen en vitamines. Dagravit Meer Energie tabletten zorgen voor een energie boost waardoor je meer concentratie en energie hebt. De werking van het immuunsysteem wordt tevens bevorderd. Dagravit Meer weerstand tabletten bevatten een hoog vitamine C gehalte waardoor je weerstand verhoogt wordt, vooral bij lichamelijke inspanning. Ook het immuunsysteem krijgt een boost.

Dagravit aanbieding

Dagravit biedt een breed assortiment aan voedingssupplementen en vitamine tabletten. Bekijk nu alle Dagravit aanbiedingen en bestel de vitamines en mineralen die het beste bij jou aansluiten eenvoudig en snel online bij Plein. Altijd snel in huis!

|