Delight

Delight is het effectiefste voor een bruinere huid samen met de beste verzorging en bescherming. De speciaal geselecteerde grondstoffen en de toevoeging van de juiste vitaminen zorgen voor de hoge kwaliteit van Delight.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Delight Tanning Milk
Delight Tanning Milk
150 ml
0
Delight Tanning Milk UV Intensive
Delight Tanning Milk UV Intensive
200 ml
0
Delight Tanning Olie UV Intensive
Delight Tanning Olie UV Intensive
200 ml
0

Delight voor onder de zonnebank

Delight Exclusive Cosmetics is sinds 1990 een toonaangevend merk op het gebied van zonnebank cosmetica. De producten van Delight zijn speciaal ontwikkeld om onder de zonnebank op een mooie en verstandige manier bruin te worden.

Delight is niet zomaar een zonnebrand maar ze zorgen ook voor een optimale bruine kleur. De hoge kwaliteit van Delight is te danken aan de speciaal geselecteerde grondstoffen en de toevoeging van de juiste vitaminen. Tenslotte zijn alle Delight producten hypoallergeen, worden niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke vetten.

Delight zonnebankproducten

De producten van Delight stimuleren een bruinere huid met de beste verzorging en bescherming. De Delight zonnebankproducten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zonnebank. Bekijk het volledige aanbod op Plein:

  • Delight Superbruiner
  • Delight Tanning Milk UV Intensive
  • Delight Tanning Milk
  • Delight Tanning Olie UV Intensive

Delight kopen op Plein

Koop op Plein het volledige assortiment van Delight. De producten van Delight zorgen voor een effectief bruinere huid in combinatie met de beste verzorging en bescherming voor tijdens het zonnen onder de zonnebank. Delight koop je natuurlijk op Plein. Altijd snel in huis!