Demak Up

De reiniging van het gezicht ziet Demak Up als het belangrijkste ritueel voor een gezonde en stralende huid. Ontdek de wattenpads, wattenschijfjes en reiningingsdoekjes van Demak Up bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 8 van 8

Demak Up Wattenpads Expert
Demak Up Wattenpads Expert
108 stuks
2
Demak Up Wattenpads Expert
Demak Up Wattenpads Expert
50 stuks
0
Demak Up Reinigingsdoekjes Expert
Demak Up Reinigingsdoekjes Expert
23 stuks
1
Demak Up Wattenpads met Lotion Sensitive
Demak Up Wattenpads met Lotion Sensitive
30 stuks
0
Demak Up Wattenpads Sensitive Ovaal
Demak Up Wattenpads Sensitive Ovaal
48 stuks
0
Demak Up Wattenpads Sensitive
Demak Up Wattenpads Sensitive
64 stuks
0
Demak Up Reinigingsdoek Sensitive
Demak Up Reinigingsdoek Sensitive
0
Demak Up Sensitive Trio Pack
Demak Up Sensitive Trio Pack
192 st
0
demak-up-logo

Demak Up

Het eerste reinigende wattenschijfje zorgt er in 1978 voor een revolutie in de wereld van miljoenen vrouwen. Voor heel wat vrouwen ter wereld begint en eindigt elke dag met dezelfde routine: de reiniging. Demak Up is ervan overtuigd dat dit eenvoudige ritueel hét geheim is voor een gezonde huid en een stralende schoonheid. En daar draagt het katoenen wattenschijfje van Demak Up aan bij. 

Het geheim van Demake Up: de katoenplant

Demak Up gebruikt enkel de katoenvezels die afkomstig zijn van de al meer dan de duizend jaar oude katoenplant. Door de verschillende onderdelen van de katoenplant in specifieke formules te integreren: katoen-extracten, katoen-olie, katoen-bloem, worden vergaard via het gepatenteerde productieproces. Deze hydro-verstrengeling is een techniek dat de vezels van het weefsel met elkaar vervlecht door middel van waterstralen onder hoge druk. Zo worden wattenschijfjes met de beste kwaliteit katoenvezels gemaakt. Het katoen is sterker en zal het niet pluizen.

Demak Up assortiment

De formules van Demak Up zijn op basis van natuurlijke katoen-extracten. De producten zijn dermatologisch en oogheelkundig getest en passen zich optimaal aan de huid aan.
Het assortiment van Demak Up bestaat uit kant-en-klare wattenpads, wattenschijfjes en reinigingsdoekjes. 

Kant-en-klare wattenpads

Demak Up Sensitive reinigingspads zijn geïmpregneerde wattenschijfjes speciaal voor de gevoelige huid. Door de toevoeging van reinigende lotion met katoenextracten zijn deze pads geschikt voor het verwijderen van oog make-up.

Wattenschijfjes 

Demak Up Expert wattenschijfjes hebben een unieke honingraat structuur aan de ene zijde van het schijfje & een zachte kant aan de andere zijde. Dit wattenschijfje reinigt het gezicht in één beweging. Ook verkrijgbaar in Demak Up Sensitive. Deze wattenschijfjes zijn geschikt voor supergevoelige zones. De schijfjes zijn verrijkt met extracten van katoenolie, bekend om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen.

Reinigingsdoekjes

Reinigingsdoekjes zijn geïmpregneerd met een reinigende emulsie met katoenextracten. Deze extracten van katoenzaad zijn rijk aan olie, eiwitten en suikers met verzachtende en kalmerende eigenschappen. Een doeltreffende formule, zelfs voor waterproof make-up. De reinigingsdoekjes zijn in 2 varianten verkrijgbaar: voor de Normale of gemengde huid en voor de Droge of gevoelige huid.

Demak Up kopen op Plein.nl

Met de producten van Demak Up reinig je jouw gezicht zodat je kunt genieten van een schone huid. Op Plein.nl vind je het complete assortiment Demak Up producten. Bestel nu Demak Up producten online en ontvang deze de volgende al, mits voorradig, voordelig in huis.