Dentaid Xeros

Last van een droge mond? De producten van Dentaid Xeros hydrateren en verzorgen de mond en verlichten de droge mond klachten. Dentaid Xeros ondersteunt bij het aanmaken van speeksel en helpt daarmee de klachten te verminderen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Dentaid Xeros Tandpasta
keuze van plein
Dentaid Xeros Tandpasta
75 ml
8
Morgen in huis 17% korting
Dentaid Xeros Mondwater
Dentaid Xeros Mondwater
500 ml
14
Morgen in huis 18% korting
Dentaid Xeros Gel
Dentaid Xeros Gel
50 ml
9
Morgen in huis 22% korting
Dentaid Xeros Pakket
Dentaid Xeros Pakket
Morgen in huis 23% korting
Dentaid Xeros Mondspray
Dentaid Xeros Mondspray
15 ml
5
Morgen in huis 18% korting
dentaidxeros-logo

Dentaid Xeros

Dentaid Xeros valt onder het bedrijf Dentaid. Dentaid is in 1998 opgericht in Barcelona. De missie van dentaid is om de mondgezondheid van de bevolking te verbeteren. De mondverzorgingsprodcten zijn dan ook gebaseerd op grondig wentenschappelijk onderzoek. Dentaid biedt producten aan die ondersteunen bij tandvleesproblemen, droge mond klachten, caries, slechte adem, tandgevoeligheid en verkleuringen van tanden en kiezen.

Droge mond klachten

Klachten van een droge mond komen veelvuldig voor. Deze klachten zijn vaak een gevolg van gebruik van bepaalde medicijnen. Maar ook ziekte zoals Syndrom van Sjögren, reumatische aandoeningen, chemo- en bestralingstherpie en chronische stress kunnen droge mond klachten oftewel Xerostomie veroorzaken. Door het gebrek aan speeksel in de mond kunnen er diverse problemen ontstaan. Zo is de kans op het krijgen van gaatjes veel groter, maar ook ontstoken tandvlees, irritatie van de zachte weefsels, droge lippen en gescheurde mondhoeken komen vaak voor bij droge mond klachten. Ook op sociaal gebied kan het problemen met zich mee brengen, zoals praten en slikken kunnen zeer onprettig aanvoelen.

De werking van Dentaid Xeros

De Dentaid Xeros producten verlichten de droge mond klachten door de mond maximaal te hydrateren. De verzorgende bestanddelen beschermen de zachte weefsels in de mond en gaan ook irritaties tegen. De producten bevatten fluoride, waardoor het glazuur van de tanden en kiezen ook sterker gemaakt worden. De producten hebben een aangename, maar ook een milde smaak en bevatten geen alcohol.

De producten van Dentaid Xeros

Om goed te mond te kunnen hydrateren is het aanbevolen om dagelijks de tandpasta en het mondspoelmiddel van Dentaid Xeros te gebruiken. Met name 's nachts zijn de klachten van een droge mond het ergst. Voor de nacht is het aan te raden om de Dentaid Xeros Gel te gebruiken. Deze gel zorgt voor langdurige verlichting van de droge mond klachten. De Dentaid Xeros spray is te gebruiken om direct het speeksel te stimuleren op de momenten wanneer directe verlichting nodig is.

Dentaid Xeros producten kopen bij Plein.nl

Dentaid Xeros kopen doe je bij Plein. Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Dentaid Xeros .Je vindt alle Dentaid producten voordelig op Plein.nl. Altijd snel in huis!

Heb je vragen over de producten van Dentaid Xeros of wil je advies over welk product je moet kopen? Neem dan contact op met onze mondhygiëniste Marjolein via [email protected] of op telefoonnummer 088-8000 200.