Detoxner

Het natuurlijke detoxprogramma van Detoxner. Met de natuurlijke ingrediënten van Detoxner DETOX reinig je je darmen en herstel je de inwendige balans. Zo voel je, je weer fris en energiek.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Detoxner Detox 5 Dagenkuur
Detoxner Detox 5 Dagenkuur
25 stuks
(0)
Tijdelijk uitverkocht
19% korting
34,45 (adviesprijs) 27,96
Bekijk product: Detoxner Detox 5 Dagenkuur

Detoxen met Detoxner

Iedereen kent wel drukke en stressvolle momenten in zijn leven. Je maakt dan niet altijd de meest gezonde keuzes. Deze keuzes kunnen een negatief effect hebben op de werking van de darmen en dus de spijsvertering.

Als we gezond zijn en gezond eten en leven dan is de darmflora, die bestaat uit miljarden bacteriën, in evenwicht. De bacteriën zijn zowel nuttige als schadelijke bacteriëen die we beiden nodig hebben. Als de darmflora niet in evenwicht is dan heeft dat gevolgen voor een goede spijsvetering.

Detoxner gaat verstoringen in de darmenwerking op een effectieve wijze tegen door het evenwicht in de darmflora te herstellen waardoor de spijsvertering en de stofwisseling weer optimaal werken. Vaak is het effect van detoxner al na één dag merkbaar.

Wat is Detoxner?

Detoxner Detox is een natuurlijk hoogwaardigbiologisch actief product dat is gebasseerd op het gepantendeerde 2QR-complex, een biologisch actieve binding afkomstig uit planten. Een unieke eigenschap van het 2QR-complex is dat dit complex in staat is om schadelijke bacteriën selectief te neutraliseren.

Naast dit unieke complex bevat Detoxner ook een combinatie van de vezels psyllium en inuline en prebiotische ingrediënten. De prebiotische ingrediënten zorgen dat de nuttige bacteriën blijven groeien en ontwikkelen en helpt daarmee de darmen om optimaal te functioneren.

De vezels psyllium en inuline reguleren het vochtgehalte van de ontlasting en stimuleren de werking van de darmen waardoor de stoelgang kan worden verbetert.

Detoxner en Prikkelbare Darm Syndroom

Prikkelbare Darm Syndroom* (PDS) is erg vervelend en kan pijnlijk zijn, maar het leidt niet tot permanente schade aan de darmen. Soms slaagt men er in door middel van hun dieet, leefwijze en stress de symptomen onder controle te houden. Voor de meeste mensen is PDS echter een aandoening, waarvan je op het ene moment meer last hebt dan een ander moment. Detoxner PDS helpt de symptomen van PDS te verlichten door de ingrediënten 2QR-complex, de vezels psyllium en inuline en prebiotische ingrediënten.

*PDS is geen zelfzorg indicatie en moet door een arts worden vastgesteld. Detoxner PDS is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Detoxner kopen op Plein.nl

Het complete assortiment van Detoxner vind je bij Plein. Ontdek nu het uitgebreide assortiment en bestel direct online. Altijd snel in huis.