Dog Rocks

Voorkom urinevlekken in het gazon met Dog Rocks. De plekken in het gras ontstaan door een overmaat aan nitraten in de urine van je hond. Dog Rocks filteren deze op natuurlijke wijze uit de urine.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Dog Rocks Tegen Urine Plekken in Gras
Dog Rocks Tegen Urine Plekken in Gras
200 gr
3
5% korting

Dog Rocks

Dog Rocks is een 100% natuurlijke oplossing voor de brandplekken die verschijnen op het gras nadat je hond op het gras heeft geplast.

Hoe gebruik je Dog Rocks?

Je plaatst de stenen die werken als een spons in het water van de voerbak, vanaf dat moment absorberen ze overtollige nitraten en andere spoorelementen uit het water. Dit betekent dat er een verkleinde concentratie van nitraat in de urine van je huisdier zal zitten. De urine zal het gras nu minder aantasten.

Een pakje Dog Rocks heeft een werkingsduur van +/- twee maanden. De Dog Rocks zullen na een tijdje verzadigd raken en daardoor minder effectief zijn. Je gebruikt 1 verpakking Dog Rocks per waterbak. Daarbij is het zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat je huisdier uitsluitend uit deze bron van water drinkt. Als niet al het water gefilterd is door de Rocks dan zal dat het voordeel van de Dog Rocks verminderen. Een pakje Dog Rocks bevat 2 of 3 stenen met een gewicht van ongeveer 200 gram. Sommige stenen verschillen in grote, dit komt doordat de stenen 100% natuurlijk zijn. Alle stenen van de verpakking dienen te worden toegevoegd aan een waterbak voor het beste effect.

Zijn er bijwerkingen?

De Rocks hebben absoluut geen schadelijke bijwerkingen voor honden, en zelfs als je hond zijn drinkbak deelt met je kat dan is het is prima voor je kat om het water te drinken. De pH-balans van de urine van je huisdier zal hierdoor niet veranderen.

Dog Rocks kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je de handige Dog Rocks waardoor je niet langer urineplekken in het gazon hebt. Bestel nu voordelig Dog Rocks bij Plein. Altijd snel in huis!