Dos medical

De professionele medische producten van Dos Medical worden aanbevolen door Nederlandse KNO-artsen. Dos Medical heeft voor keel-, neus- en oorklachten een oplossing.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Dos medical Spoelzout Xylitol Sachet
Dos medical Spoelzout Xylitol Sachet
30 stuks
Morgen in huis
Dos medical Nasumel Neuszalf
Dos medical Nasumel Neuszalf
15 gr
Morgen in huis
Dos medical Spoelzout Xylitol Start
Dos medical Spoelzout Xylitol Start
Dos medical Spoelzout Startset
Dos medical Spoelzout Startset

Dos Medical

Het Nederlandse bedrijf Dos Medical houdt zich bezig met het ontwikkelen, importeren en verkopen van medische- en huidverzorgingsproducten op het gebied van KNO-Heelkunde, dermatologie en allergologie. De producten van Dos Medical worden veel gebruikt door medische professionals in ziekenhuizen. Hier worden vaak re-usable en wegwerpinstrumenten gebruikt voor op de OK en op de Poli door de KNO artsen. 

Dos Medical producten

Dos medical heeft haar eigen ontwikkelde medische producten die zij levert aan de consument. Deze producten kan je vinden op Plein. Zo heeft Dos Medical Nasaal spoelzout voor het reinigen van de neus en de bijholten. Het Nasaal spoelzout van Dos Medical wordt aanbevolen door KNO (keel-neus-oor) artsen. Het spoelzout komt in een verpakking van 30 sachets. 

De Dos Medical Nasumel Neuszalf is te gebruiken voor het helen van wondjes in de neus. De bacteriële en wondreinigende werking van de Nasumel Neuszalf helpt bij het herstel van beschadigd slijmvlies en voorkomt korstjes in de neus. 

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing bij dit product. De gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Dos Medical kopen op Plein

Op Plein vind je een geselecteerd aantal producten van Dos Medical. De professionele medische producten van Dos Medical worden aanbevolen door Nederlandse KNO artsen. Op Plein vind je het assortiment van Dos medical. Bestel nu online. Altijd snel in huis!