Dosett * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Dosett is een medicijnen-opbergbox die al 50 jaar gelden in Zweden is uitgevonden. Momenteel is Dosett de marktleider in de opbergsystemen van medicijnen, met een wereldwijde reputatie op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Dosett Doseerbox Normaal
Dosett Doseerbox Normaal
Maandag in huis 16% korting
Dosett Doseerbox Groot
Dosett Doseerbox Groot
Tijdelijk uitverkocht 13% korting

Dosett

Medicijnen moeten worden ingenomen zoals voorgeschreven om effectief te zijn, het daarom van vitaal belang is om de juiste dosis van het juiste medicijn op het juiste moment in te nemen. Over het algemeen hebben we er geen probleem mee om te onthouden dat we een pijnstiller moeten nemen als we hoofdpijn hebben of een slaaptablet als we niet kunnen slapen. Veel medicijnen worden echter preventief gebruikt, wat betekent dat er geen acute symptomen zijn om ons eraan te herinneren.
 
Dosett maakt het leven net iets gemakkelijker: Een week dosering van medicijnen/vitamines met Dosett maakt het gemakkelijker voor u om uw medicatie in de gaten te houden.

Hoe het allemaal begon

Het Dosett-verhaal begint wanneer Kjell en zijn gezin deelnemen aan de zeilrace van Gotland Runt en zijn zieke schoonmoeder thuis moet laten. Om het zijn schoonmoeder, die verschillende medicijnen gebruikt, gemakkelijk te maken, rangschikt hij haar medicijnen in doses die 's ochtends,' s middags en 's avonds kunnen worden ingenomen, en plaatst ze in de binnendozen van luciferdoosjes, die hij vervolgens zet in een platte chocoladedoos in de juiste volgorde.

Allemaal om het zijn schoonmoeder gemakkelijk te maken om haar medicatie op orde te houden. Helaas liet zijn schoonmoeder de doos de tweede dag op de grond vallen en alle tabletten verspreid over de vloer. Toen Kjell terugkwam, voelde zijn schoonmoeder zich helemaal niet lekker en hij beloofde zichzelf dat hij niet zou helpen om nog meer drugs te verkopen totdat hij een manier had gevonden om ze veilig te organiseren. Na een paar zeer late nachten in zijn kelderwerkplaats, werd Dosett geboren.

Dorsett kopen op Plein

Op Plein vind je de handige producten van Dorsett. Ontdek de gebruiksvriendelijke opbergdozen en kies jouw favoriet. Bestel voordelig en veilig bij Plein. Altijd snel in huis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs