Drontal

Drontal is een doeltreffend ontwormingsmiddel tegen alle belangrijke rond- en lintwormen bij honden en katten. Eén enkele dosering zorgt voor een complete bescherming van jouw huisdier tegen wormen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Drontal Ontwormingsmiddel Pup
Drontal Ontwormingsmiddel Pup
50 ml
(0)
Vrijdag in huis
22% korting
28,99 (adviesprijs) 22,49
Bekijk product: Drontal Ontwormingsmiddel Pup
Drontal Ontworming Tabletten Kat vanaf 4kg
Drontal Ontworming Tabletten Kat vanaf 4kg
2 tabletten
(1)
Vrijdag in huis
17% korting
16,89 (adviesprijs) 13,95
Bekijk product: Drontal Ontworming Tabletten Kat vanaf 4kg
Drontal Dog Tasty Ontworming Tabletten vanaf 10kg
Drontal Dog Tasty Ontworming Tabletten vanaf 10kg
2 tabletten
(0)
Vrijdag in huis
18% korting
17,09 (adviesprijs) 13,95
Bekijk product: Drontal Dog Tasty Ontworming Tabletten vanaf 10kg
Drontal Dog Flavour Ontworming Tabletten Vanaf 10 kg
Drontal Dog Flavour Ontworming Tabletten Vanaf 10 kg
6 tabletten
(0)
Vrijdag in huis
30% korting
37,19 (adviesprijs) 25,95
Bekijk product: Drontal Dog Flavour Ontworming Tabletten Vanaf 10 kg
Drontal Ontworming Tabletten Hond vanaf 35 kg
Drontal Ontworming Tabletten Hond vanaf 35 kg
2 tabletten
(0)
Vrijdag in huis
29% korting
39,45 (adviesprijs) 27,95
Bekijk product: Drontal Ontworming Tabletten Hond vanaf 35 kg

Drontal

Bijna iedere hond of kat krijgt er wel eens mee te maken: een worminfectie. Een worminfectie is niet zichtbaar waardoor het soms erg gevaarlijk kan worden. Het is dus van belang dat je je hond of kat regelmatig een ontwormingskuur geeft. Drontal is een zeer effectief ontwormingsmiddel tegen alle belangrijke rond- en lintwormen bij honden en katten. Eén enkele dosering zorgt voor een complete bescherming van jouw hond of kat tegen wormen. Drontal zorgt ervoor dat de wormen kort na infectie direct afsterven voordat deze verdere schade aan kunnen richten. Het advies is om je huisdier regelmatig te ontwormen (het liefst 4x per jaar). 

Voordelen Drontal:

  • Doodt spoelwormen
  • Doodt haakwormen
  • Doodt lintwormen, zoals de vossen- en vlooienlintworm

Drontal hond

Wormen bij honden komen veel vaker voor dan de meeste mensen denken en kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid van je hond. Spoelwormen maken een rondreis door het lichaam en kunnen organen beschadigen en ontstekingen veroorzaken. Andere wormen beschadigen de darmwand en verminderen hierdoor niet alleen de opname van voedingsstoffen, maar kunnen ook leiden tot diarree of braken. Wormen hebben ook een nadelige invloed op de werking van een vaccinatie. Ontworm je hond daarom regelmatig, het liefst 4 keer per jaar. Speciaal voor je hond hebben wij Drontal Dog. Drontal hond is speciaal afgestemd op de grootte van jouw hond (vanaf 10kg of vanaf 35kg). 

Drontal pup

Voor pups en jonge honden is Drontal Pup verkrijgbaar. Drontal Pup is een ontwormproduct dat speciaal ontwikkeld is voor pups en jonge honden die meestal enkel besmet zijn met spoel-, haak- en zweepwormen. De samenstelling is aan deze behoefte aangepast en bevat daarom geen Praziquantel (tegen lintwormen).

Drontal kat

Ook katten kunnen last krijgen van wormen die schade kunnen toebrengen aan de gezondheid van jouw kat. In het meest ernstige geval beschadigen wormen de organen of veroorzaken ontstekingen. Belangrijk is om je kat regelmatig, het liefst 4x per jaar, te ontwormen met de ontwormingskuur van Drontal Cat. Drontal Cat is verkrijgbaar voor katten vanaf 4kg en vanaf 6 kg.

Let op: Drontal Cat mag niet tegelijkertijd worden gebruikt met een ander ontwormingsmiddel dat piperazine als werkzame stof bevat.

Drontal kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Drontal voor jouw hond of kat. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.