Droste

Droste chocoladeletters zijn de lekkerste chocoladeletters van Nederland. De chocoladeletters worden uitsluitend gemaakt van duurzame ingrediënten en dat proef je! Bestel jouw favoriete smaak chocoladeletter nu voordelig op Plein.nl.
Lees meer

Droste Chocoladeletters

Het is weer zo ver, de chocoladeletters liggen weer in de winkels dus ook de heerlijke chocoladeletters van Droste zijn er weer. Dit jaar maakt Droste weer zijn welbekende chocoladeletter speciaal voor het sinterklaasfeest. Als een van de weinigen in Nederland maakt Droste de chocoladeletters helemaal zelf. Dit doen zij aan de hand van een eeuwenoud receptuur en dat merk en proef je direct aan de kwaliteit en de smaak van de chocolade. Droste chocoladeletters zijn verkrijgbaar in de smaken melk en puur.

Droste maakt haar chocoladeletters met uitsluitend duurzame ingrediënten. De ingrediënten zijn 100% UTZ gecertificeerd. De letters zelf wegen 135 gram en ze zijn verpakt in een mooie geschenkdoos. Het is dus een waar cadeautje om Droste chocoladeletters te krijgen en te geven.  

Droste chocoladeletters bestellen

Droste chocoladeletters bestel je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Bestellen is heel eenvoudig. Bovendien versturen we je bestelling altijd zo snel mogelijk zodat je snel kunt genieten van de heerlijke chocoladeletters van Droste. 

|