Drs. Leenarts

De beste verzorging voor het tere en kwetsbare huidje van je baby en kind vind je bij de producten van Drs Leenarts. Met producten voor de alledaagse verzorging, maar ook bij specifieke huidproblemen. Bestel gemakkelijk online bij Plein!
Lees meer

Drs Leenarts

Je wilt de beste verzorging voor het tere en kwetsbare huidje van je baby en kind. De producten van Drs Leenarts bevatten geen onnodige toevoegingen en werken echt. De producten zijn geschikt voor de alledaagse verzorging, maar het assortiment bevat ook specifieke producten voor huidproblemen zoals berg en waterpokken.  

Over Drs Leenarts

Dermatoloog Drs Marjolein Leenarts is werkzaam als dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis/Brandwondencentrum in Beverwijk. Regelmatig krijgt ze vragen over huidverzorging en huidproblemen zoals een droge huid, berg en waterpokken. Dit motiveerde haar om een eigen lijn met verzorgingsproducten voor baby’s en jonge kinderen te ontwikkelen. Drs Leenarts, zelf moeder van drie kinderen, weet als geen ander hoe teer en gevoelig de baby- en kinderhuid is. Deze ervaring en haar expertise heeft geresulteerd in een huidverzorgingslijn zonder onnodige toevoegingen en met producten die echt werken. 

Producten van Drs Leenarts

De producten van Drs Leenarts zijn speciaal ontwikkeld voor de alledaagse verzorging van de huid, maar ook voor alledaagse huidproblemen. Drs Leenarts biedt de oplossing bij berg, waterpokken, luieruitslag en een droge huid. Producten die echt werken en specifiek zijn ontwikkeld voor de gevoelige en tere huid van je baby of kind. De producten bevatten geen onnodige toevoegingen en bevatten geen parfum of andere stoffen waardoor je een allergie kunt ontwikkelen. Daarnaast zijn alle producten van Drs Leenarts te gebruiken voor alle huidtypen, licht of donker en geschikt voor jong en oud. 

Huid Allergie Keurmerk

Alle producten van Drs Leenarts hebben het Huid Allergie Keurmerk. Dit keurmerk van het Huidfonds (het Huidfonds is een onafhankelijke stichting, die producten beoordeelt op de samenstelling en de aanwezigheid van ingrediënten die niet goed zijn voor de huid) krijg je niet zomaar. Door de zorgvuldige selectie aan ingrediënten werken de producten van Drs Leenarts echt én bevatten ze geen onnodige toevoegingen zoals geurstoffen, parabenen, conserveermiddelen of wolalcoholen. 

De verzorgingslijn van Drs Leenarts bestaat uit:

  • Huid & Massage Olie: perfect voor de dagelijkse verzorging van je kindje. Bevat abrikozenpitolie en vitamine E (=antioxidant). Verzorgt en verjongt de huid en is geschikt voor zowel jong als oud. 
  • Babybillen Zalf: voor zachte en comfortabele billetjes. Bevat maar liefst 30% Zinkoxide en voorkomt luieruitslag. Ook goed te gebruiken bij smetplekken. 
  • Bad & Douche Olie: perfect voor de droge huid, beschermt en verzacht en is ook te gebruiken bij de (eczeem) gevoelige huid. 
  • Berg Zalf: heeft je baby of kind last van berg? Drs Leenarts Berg Zalf verwijdert bergschilfers en verzorgt de hoofdhuid. Inclusief haarkammetje voor het gemakkelijk verwijderen van de schilfertjes. 
  • Droge Huid Zalf: herstelt de huid barrière en verzorgt de schrale huid. Ook zeer geschikt voor de (eczeem) gevoelige huid. 
  • Verkoelende Lotion: ideaal product bij waterpokken en gordelroos. Vermindert de jeuk en droogt de blaasjes in. 

Drs Leenarts online bestellen

De producten van Drs Leenarts bestel je eenvoudig online op Plein.nl. Je vindt bij ons het complete assortiment van Drs Leenarts. Van de Berg Zalf tot de heerlijke Bad & Douche Olie. Bestel vandaag en we sturen je bestelling zo snel mogelijk naar je op zodat je kunt genieten van de rijke huidverzorgingsproducten van Drs Leenarts. 

|