Duracell

Duracell batterijen zijn duurzaam, doordat ze lang meegaan. Je bestelt de batterijen van Duracell gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Duracell

Duracell is begonnen in het begin van de jaren ‘20 met wetenschapper Samuel Ruben en fabrikant Philip Rogers Mallory. Ruben kwam bij de P.R. Mallory Company terecht toen hij op zoek was naar materiaal dat hij nodig had voor een experiment. Maar Ruben en Mallory zagen een kans: het combineren van de vindingrijkheid van Ruben met de productiekracht van Mallory. Deze samenwerking was de basis van Duracell International en duurde tot 1975, toen overleed Mallory.

De uitvindingen van Samuel Ruben brachten een plotselinge verandering teweeg in de batterijtechnologie. Tijdens de tweede wereldoorlog bedacht Ruben bijvoorbeeld de kwikcel, deze was van een compacter formaat en had meer capaciteit. Het duurde niet lang daarna tot The Mallory Battery Company werd opgericht. Het officiële merk Duracell werd in 1964 gepresenteerd. De markt voor de Duracell batterijen kende al snel een enorme groei in vraag waardoor er in het begin productieproblemen ontstonden.

Tot op de dag van vandaag staat Duracell bekend als het meest bekende merk op het gebied van batterijen. De batterijen zijn krachtig en gaan een langere tijd mee. Bestel nu jouw Duracell batterijen eenvoudig online bij Plein.

Duracell aanbieding

Op zoek naar de beste Duracell aanbieding? Bij Plein vind je altijd de beste acties en scherpste aanbiedingen, zo ook op Duracell batterijen. Ontdek onze meest actuele aanbiedingen en bestel de Duracell batterij van jouw keuze nu eenvoudig online. Altijd snel in huis.

Duracell batterijen

Duracell heeft een breed assortiment batterijen dat bestaat uit:

 • Ultra Power
 • Oplaadbare batterijen
 • Opladers
 • Plus Power
 • Simply
 • Speciale batterijen

 Deze batterij types zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, te weten:

 • AA
 • AAA
 • C
 • D
 • 9V
 • Speciale maten

Ultra Power
Duracell Ultra Power staat bekend om zijn betrouwbare prestaties en langdurig vermogen. Ultra Power is uitgerust met Powercheck, deze Powercheck laat je zien hoeveel capaciteit de batterij nog bevat. Verkrijgbaar in de volgende formaten: AA, AAA, C, D, 9-Volt

Oplaadbare batterijen
Oplaadbare batterijen bieden langdurig vermogen en kunnen honderden keren opnieuw gebruikt worden. Oplaadbare batterijen zijn erg geschikt voor energieverslindende of veelgebruikte apparaten. Oplaadbare batterijen zijn verkrijgbaar in de formaten AA (2400 en 1300 mAh), AAA (800 en 750 mAh), C (2200 mAh), D (2200 mAh) en 9 V (170 mAh).

Duracell Opladers
Duracell biedt verschillende opladers voor het opladen van batterijen en mobiele telefoons.

Plus Power
Plus Power van Duracell staat voor betrouwbaarheid en langdurig vermogen voor dagelijks gebruik. Plus Power heeft tot 40% meer vermogen (in digitale camera's in vergelijking met Simply Duracell AA). Verkrijgbaar in de volgende formaten: AA, AAA, C, D, 9-Volt

Simply
Duracell Simply batterijen bieden de kwaliteit die je verwacht van Duracell tegen een voordelige prijs. Deze batterijen zijn zeer geschikt voor apparaten met een matig energieverbruik (zoals afstandsbedieningen, radio's, klokken). Verkrijgbaar in de volgende formaten: AA, AAA

Speciale batterijen
Duracell biedt ook speciale batterijen, bijvoorbeeld knoopcellen voor rekenmachines en horloges, speciale batterijen voor digitale camera’s, batterijen voor alarmen, etc. Alle Duracell batterijen bieden een langdurig vermogen en betrouwbaarheid. 

Duracell batterijen kopen

Plein heeft een breed assortiment aan Duracell batterijen. Je Duracell batterijen vind je voordelig en gemakkelijk online bij Plein. Bij bestellingen voor 22:00 en boven de €25,- , wordt je bestelling gratis verzonden en morgen nog thuis bezorgd.

|