7,50 korting op je volgende bestelling? Koop nu voor 75,- en je krijgt een Plein cadeaubon t.w.v 7,50. Klik voor meer informatie

Dylon

Niet tevreden over de kleur van een broek, kussen, beddengoed of gordijnen? Met Dylon textielverf verander je diverse soorten textiel in de gewenste kleur. Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Ontdek Dylon textielverf bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 31

Dylon

Niet tevreden over de kleur van een broek, kussen, beddengoed of gordijnen? Met Dylon textielverf verander je diverse soorten textiel in de gewenste kleur. Dylon kledingverf biedt je keuze uit een breed pallet aan kleuren, dus wees creatief! Met Dylon textielverf kan je eenvoudig kleding verven of opfrissen. De Dylon 350 gram verpakkingen bevatten al zout, dus dit hoef je niet meer los te bestellen. Gemakkelijk en voordelig online bestellen bij Plein. 

Dylon textielverf

Het merk Dylon geeft al meer dan 60 jaar kleur aan de kleding en leven van mensen over de hele wereld. Het bedrijf werd in 1946 opgericht door twee jonge ondernemers, Luca Purbeck en Peter Samuel. Zij begonnen met de verkoop van kleurstoffen vanuit een garage in het centrum van Londen.

Het bedrijf bleef zich ontwikkelen en gingen zij de producten exporteren naar meer dan 70 landen wereldwijd. In de jaren '60 bracht Dylon inspiratie met continue veranderende modieuze ideeën. De tieners maakten hun eigen kleding en droegen heftige kleuren. Door de jaren heen hebben ze de verf steeds weer vernieuwd.

In 2006 vierde ze hen 50 jarige jubileum en nog steeds spelen ze in op maatschappelijke trends. Het thema van vandaag is recycling en consumenten kiezen ervoor om zuinig om te gaan met hun bezittingen. Met de textielverven van Dylon blaas je je huidige garderobe zo weer een nieuw leven in!

Dylon textielverf gebruiken

Met Dylon textielverf is er een spectrum aan kleuren voor handen om je kleding of interieur een nieuw leven in te blazen. De textielverf voor in de wasautomaat zijn ideaal voor het verven van grotere textielstukken. Voor kleinere textielstukken en meer delicate stukken textiel zijn er speciale handwas zakjes met verf. Allebei zijn beschikbaar in een uitgebreide range van kleuren.

Als je iets van kleur wilt veranderen dat reeds een sterke kleur heeft (bijv. zwart naar beige), dan kun je beter eerst Pre-Dye gebruiken. Dit verwijdert de kleur waardoor je vanuit een lichte basis je textiel kunt verven in iedere willekeurige kleur.

Dylon textielverf online kopen op Plein.nl

Bij Plein vind je Dylon verf en alle Dylon kleuren. Bestel voordelig en gemakkelijk online. Ontdek nu alle Dylon kleuren en bestel jouw Dylon textielverf direct online. 

|