Ecooking

Ecooking biedt dagelijkse luxe voor jouw huid waarbij een sterke focus op de juiste ingrediënten en de effect die ze hebben voorop staat. No-nonsense, natuurlijk en ecologisch.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Ecooking Vitamin A Serum
Ecooking Vitamin A Serum
60 capsules
(0)
15% korting
51,75 (adviesprijs) 43,94
Bekijk product: Ecooking Vitamin A Serum
Ecooking Moisturizing Mask
Ecooking Moisturizing Mask
50 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
19% korting
39,95 (adviesprijs) 32,53
Bekijk product: Ecooking Moisturizing Mask

Ecooking

Ecooking is ontwikkeld, geproduceerd en oorspronkelijk met de hand gevuld in een eigen Ecooking fabriekje in Denemarken. Alle producten zijn ontwikkeld met zorg voor jou en het milieu. Het merk Ecooking heeft formules ontwikkeld voor een huidverzorgingsserie voor het hele gezin die zo mild en schoon is dat sommige producten zelfs eetbaar zijn zonder afbreuk te doen aan het effect dat de producten hebben op je gezicht, je haar en je lichaam.

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Een gezonde huid is belangrijk voor je gezondheid en welzijn. Je huid beschermt je tegen kou, hitte en ziektes. Ecooking helpt je om jouw huid te verzorgen, versterken en beschermen. De ingrediënten en de samenstelling van de Ecooking skincare producten zijn gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen, testen en produceren van schoonheids- en huidverzorgingsproducten. Ecooking is erg bewust en veeleisend met betrekking tot de grondstoffen die ze gebruiken voor de producten, omdat ze geven om jou, onze omgeving en de wereld waarin we leven.

Voordelen Ecooking

Alle skincare producten van Ecooking bevatten:

  • 100% pure biologische en natuurlijke oliën
  • 100% etherische oliën en geuren
  • Veel vitamines en mineralen
  • Veel verschillende uittreksels
  • Milde grondstoffen en conserveringssystemen
  • Geen parabenen

Ecooking skincare producten

De skincare producten van Ecooking zijn ontwikkeld om bepaalde huidproblemen op te lossen. De producten zijn zo geformuleerd dat ze elk specifiek huidverzorgingsprobleem weten aan te pakken. 

Ecooking is voor iedereen - ongeacht huidtype, geslacht of leeftijd. Ecooking heeft producten voor elk huidtype of elke uitdaging - fijne lijntjes, rimpels, acne of roodheid. De filosofie van Ecooking is dat iedereen het gevoel van welzijn verdient, dat een gezonde en goed gevoede huid geeft.

Ecooking kopen op Plein

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment met de huidverzorgingsproducten van Ecooking. Van de voedende dag- en nachtcrème, tot het super serum, de vitamine E en A serum caps, de oogcrème en de cleansing milk. Ontdek nu jouw favoriete Ecooking product en bestel direct veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!