EcoUp

Ontdek de geheel natuurlijk en biologisch afbreekbare producten van EcoUp. De organische producten zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor de dagelijkse lichamelijke verzorging..
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

EcoUp Konjac Sponge
EcoUp Konjac Sponge
(1)
Morgen in huis
56% korting
4,99 (adviesprijs) 2,21
Bekijk product: EcoUp Konjac Sponge

EcoUp

Maak kennis met de natuurlijke en organische producten van EcoUp. Alle producten van EcoUp zijn geheel biologisch afbreekbaar en van hoge kwaliteit.

EcoUp mais rietjes

De mais rietjes van EcoUp zijn het perfecte alternatief voor papieren en plastic rietjes. Deze mais rietjes worden gemaakt van de stengel van de tarwe plant. Daardoor zijn de rietjes geheel biologisch afbreekbaar, organisch en glutenvrij.

EcoUp Konjac Sponge

Wil jij je gezicht en lichaam op een natuurlijke manier reinigen? Ontdek dan nu de EcoUp Konjac Sponge. De Konjac Sponge wordt gebruikt voor het verwijderen van vuil, olie, mee-eters en dode huidcellen. De Sponge hydrateert, voedt en exfolieert de huid zonder andere hulpstoffen. Deze eco-spons wordt gemaakt van poeder uit de wortel van de Konyakku, een eeuwenoude plant uit Japan, Korea en China. Hierdoor bevat het mineralen en antioxiderende ingrediënten die de huid op een natuurlijke wijze voeden. Tevens is de EcoUp Konjac Sponge rijk aan vitamines, eiwitten lipiden, vetzuren en natuurlijke mineralen zoals koper, zink, ijzer en magnesium.

EcoUp kopen op Pein

De eco-vriendelijke producten van EcoUp koop je veilig, eenvoudig en snel bij Plein. Wij garanderen snelle levering. Ontdek nu jouw favorieten producten van Ecoup en bestel direct online bij Plein.