Edet * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Edet is continu actief om de beste Personal Hygiene producten te ontwikkelen. Je ontdekt de producten van Edet online bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

3x Edet Vochtig Toiletpapier Aloe
3x Edet Vochtig Toiletpapier Aloe
40 stuks
Morgen in huis
Edet Vochtig Toiletpapier Aloe
Edet Vochtig Toiletpapier Aloe
40 stuks
Morgen in huis

Edet

Edet, onderdeel van het hygiënebedrijf SCA, is hét vertrouwde merk voor toiletpapier. Edet staat garant voor een comfortabele toiletervaring. Edet heeft een groot assortiment aan droog en vochtig toiletpapier dat bijdraagt aan een complete persoonlijke verzorging. Doordat Edet steeds bezig is met innoveren, zijn er erg veel hoogwaardige varianten van droog én vochtig toiletpapier verkrijgbaar. Edet toiletpapier is belangrijk voor de persoonlijke hygiëne en bieden comfort in dagelijks gebruik. Door het gebruiken van toiletpapier stijgt de levensstandaard en worden gezondheid en welzijn gestimuleerd.

Edet toiletpapier

Er zijn een aantal varianten van Edet droog toiletpapier. Zo heb je het reguliere toiletpapier van drie lagen dik. Daarnaast is er Edet Ultra Soft met vier lagen waardoor het toiletpapier iets sterker en zachter aanvoelt. Tot slot heeft Edet ook Edet Deluxe. Met vier lagen, extra sterk en zacht en met een vleugje amandelmelk wat een verzorgende werking biedt voor de huid. 

Edet vochtig toiletpapier

Edet heeft een nieuw vochtig toiletpapier ontwikkeld. Dit nieuwe Edet vochtig toiletpapier is veel handiger in gebruik, omdat je deze eenvoudig op kunt hangen naast je gewone toiletpapier. Hiervoor kun je de bijgeleverde zuignap gebruiken. Door het hersluitbare dekseltje droogt het papier niet uit en kun je het gemakkelijk uit de verpakking trekken. Ook is het Edet vochtig toiletpapier weer gemakkelijk aan te vullen. Edet vochtig toiletpapier is verkrijgbaar in meerdere geurvarianten. 

Edet toiletpapier aanbieding

Op zoek naar de Edet toiletpapier? Op Plein.nl vind je een groot assortiment aan Edet producten tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben we regelmatig een leuke Edet aanbieding. Bestel jouw Edet toiletpapier voordelig en snel bij Plein.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs