5% extra korting op alles, gebruik de actiecode BNWKND5 in je winkelmand!

Edgard & Cooper

Resultaten 1 t/m 20 van 21

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper is het enige hondenvoer gemaakt van 100% vers vlees en zonder vleesmeel of andere vreemde toevoegingen. Hierdoor is Edgard & Cooper natuurlijk en lekker voer voor jouw hond. Koop Edgard & Cooper voordelig online bij Plein. 

Edgard & Cooper staat voor lekkere en gezonde hondenvoeding gemaakt van vers bereid vlees, vers bereide vis en andere lekker en gezonde ingrediënten. Alles recht uit de natuur en hierdoor meer dan geschikt voor jouw vrolijke viervoeter.

Edgard & Cooper werd opgericht door Koen en Louis, de eigenaren van hun honden Edgard en Cooper. Ze waren beide op zoek naar gezonde voeding voor hun huisdier, maar konden dit nergens vinden. In al het hondenvoer dat vleesmeel, kunstmatige smaakstoffen en genetisch gemanipuleerde onzin. De oplossing? Zelf aan de slag. Samen met de Universiteit ontwikkelde Louis en Koen diverse lekkere, gezonde recepten speciaal voor honden. Edgard & Cooper hondenvoer wordt steeds populairder en is zich volop (ook wereldwijd) aan het uitbreiden. The story continuous!

Edgard & Cooper hondenvoer

Edgard & Cooper gebruikt alleen pure ingrediënten in het hondenvoer. Recht uit de natuur en daarom extra gezond voor je favoriete huisdier. Het hondenvoer van Edgard & Cooper is 100% vleesmeelvrij. Dit betekent dat het voer geen vleesmeel bevat. Nu niet, nooit niet. Simpelweg omdat vleesmeel troep is en gemaakt wordt van slachtafval dat intensief wordt bewerkt. Hierdoor verdwijnen alle oliën, vetten en water en blijft uitsluitend een poedertje over. Bovendien bevat dit vleesmeel synthetische antioxidanten, en dat wil je niet voor je hond. Daarom biedt Edgard & Cooper als enige hondenvoermerk 100% vleesmeelvrije producten aan.

Edgard & Cooper hondenvoer komt in drie varianten:

Hondenbrokken, verkrijgbaar in 700gram, 2,5kg en 7kg. De Edgard & Cooper hondenbrokken zijn gemaakt van 100% vers vlees en bevatten voedzame en pure ingrediënten. Bovendien zijn de hondenbrokken verkrijgbaar in vier heerlijke smaken waardoor je volop kunt variëren.

Vers vlees in blikken van 400gram. Edgard & Cooper natvoer bevat 100% pure ingrediënten. Supervoedzaam en gezond en helemaal vrij van karkassen, samengesteld vlees, kunstmatige kleurstoffen, aroma’s, bewaarmiddelen en suikers. Het natvoer is verkrijgbaar in zes verschillende smaken voor de nodige afwisseling.

Vers vlees in kuipjes van 150gram. Voor de kleine buikjes zijn er de verse vlees in kuipjes van Edgard & Cooper. Ook deze variant bevat uitsluitend 100% pure ingrediënten en zijn supervoedzaam. De kuipjes zijn verkrijgbaar in vijf verschillende smaken.

Edgard & Cooper aanbieding

Op zoek naar de beste Edgard & Cooper aanbieding? Op Plein.nl vind je altijd de beste acties en scherpste aanbiedingen. Zo ook op het hondenvoer van Edgard &Cooper. Bestel nu eenvoudig online en laat jouw favoriete huisdier voordelig genieten van het droogvoer en natvoer van Edgard & Cooper.

Edgard & Cooper hondenvoer bestellen

Edgard & Cooper hondenvoer bestel je voordelig, snel en veilig bij Plein. Wij hebben het complete assortiment van Edgard & Cooper. Kies de favoriete smaak van jouw hond en besteld direct online. Altijd snel in huis zodat je huisdier snel kan genieten van het overheerlijke voer van Edgard & Cooper.