Ella One

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Ella One Morning Afterpil Noodanticonceptie
Ella One Morning Afterpil Noodanticonceptie

EllaOne

EllaOne is een doeltreffende morning-afterpil op basis van ulipristalacetaat. Het voordeel van EllaOne ten opzichte van een morning-afterpil op basis van levonorgestrel is dat je EllaOne tot 5 dagen (120 uur) nadat je onbeschermde seks hebt gehad of dat je anticonceptie gefaald heeft nog kan innemen om de kans op zwangerschap te verkleinen. Hierbij moet wel gezegd worden hoe eerder je de morning-afterpil neem hoe groter de kans dat je niet zwanger wordt.

Ella One is een doeltreffende morning-afterpil op basis van ulipristalacetaat. Het voordeel van Ella One ten opzichte van een morning-afterpil op basis van levonorgestrel is dat je Ella One tot 5 dagen (120 uur) nadat je onbeschermde seks hebt gehad of dat je anticonceptie gefaald heeft nog kan innemen om de kans op zwangerschap te verkleinen. Hierbij moet wel gezegd worden hoe eerder je de morning-afterpil neem hoe groter de kans dat je niet zwanger wordt.

Wanneer gebruik je Ella One?

Je gebruikt Ella One als je niet zwanger wilt worden nadat je onbeschermde seks hebt gehad omdat

  • Je beland bent in een spontane vrijpartij
  • Het condoom gescheurd is of afgegleden is
  • Je hebt overgegeven vlak nadat je je anticonceptiepil hebt ingenomen
  • Je Norit hebt geslikt nadat je je anticonceptiepil hebt genomen.
  • Je last hebt van overmatige diarree terwijl je je anticonceptiepil hebt genomen

Ella One is een noodanticonceptie en daarom niet geschikt om als anticonceptiemiddel te gebruiken.

Ella One online kopen

Je hebt geen recept nodig om Ella One te kopen. Ella One is wel een geneesmiddel dus lees voor gebruik de bijsluiter. Als je Ella One op Drogistplein besteld krijg je deze snel (mits voorradig) geleverd en kun je deze tijdig innemen om zwangerschap te voorkomen. Als je meer wilt weten over Ella One kun je contact opnemen met onze Drogist.