EndWarts

Endwarts is een effectieve oplossing bij wratten. Endwarts verwijdert ongewenste wratten en kan gebruikt worden door zowel kinderen als volwassenen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

EndWarts Wrattenbehandeling
EndWarts Wrattenbehandeling
5 ml
(2)
Morgen in huis
6% korting
21,95 (adviesprijs) 20,63
Bekijk product: EndWarts Wrattenbehandeling

Wratten behandelen met EndWarts

Als je kind of jij wratten heeft kan dat vervelend zijn. Maar maak je geen zorgen, wratten zijn te behandelen. EndWarts is een effectieve oplossing bij wratten. De meeste mensen die EndWarts hebben gebruikt zijn positief en blij dat de wrat weg is.

EndWarts is een middel om wratten te verwijderen bij volwassenen en kinderen. Het helpt het lichaam wratten uit te drogen zodat het lichaam ze kan afstoten. EndWarts werkt langdurig en er is maar een zeer kleine hoeveelheid nodig om het gewenste effect te bereiken. De oplossing wordt onmiddellijk in de wrat opgenomen. EndWarts laat geen vlekken op de huid achter en is onzichtbaar. U kunt bijvoorbeeld direct na het aanbrengen sokken aantrekken of in bad gaan. 

EndWarts is een Zweeds gepatenteerd en CE-gemarkeerd medisch hulpmiddel dat biologisch afbreekbaar is. EndWarts doodt bacteriën en veroorzaakt geen littekens of infecties. Eén flesje EndWarts (5 ml) is voldoende voor ongeveer 30 behandelingen voor 1–5 wratten. 

EndWarts; een effectief middel tegen wratten

EndWarts is uitermate effectief – de meeste wratten verdwijnen en komen niet meer terug. Er zijn echter veel verschillende soorten wratten en de tijd die nodig is hen te verwijderen, kan daarom variëren. Meestal zijn er 5 tot 15 behandelingen nodig, maar het kan ook korter of langer duren. Factoren die van invloed kunnen zijn hoe lang u de behandeling moet toepassen voordat de wratten verdwijnen, zijn uw leeftijd, het soort wrat, uw afweersysteem, de plaats van de wrat en hoe lang de wrat er al zit. Een verminderde afweer en medicatie met bijv. cortison kunnen ertoe leiden dat het langer duurt voor de wratten verdwijnen. Nieuwe wratten zijn doorgaans gemakkelijker te verwijderen dan oude wratten. Wratten bij kinderen laten zich meestal gemakkelijker verwijderen dan die bij volwassenen en handwratten verdwijnen vaak gemakkelijker dan voetwratten. Voor jarenlang bestaande, naar binnen groeiende voetwratten en nagelriemwratten kan het lang duren voor u merkt dat de behandeling een duidelijk effect heeft en het duurt aanzienlijk langer voor de wrat volledig is verdwenen. 

EndWarts online kopen

EndWarts kun je snel en gemakkelijk online kopen bij Drogistplein. Bestel vandaag en ontvang het de volgende dag.