Exotiq

Exotiq massageolie en -kaarsen zorgen voor de ultieme ontspanning en brengen je seksleven naar een hoger niveau. Ontdek de heerlijke geuren en de fijne oliën voor een ongekende spannende avond.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Exotiq Body To Body Oil Massageolie
Exotiq Body To Body Oil Massageolie
500 ml
1
48% korting
Exotiq Massagekaars Ylang Ylang
Exotiq Massagekaars Ylang Ylang
200 gr
0
25% korting

Exotiq

Exotiq is een premium merk dat de lekkerste massage oliën, melk en kaarsen heeft met de meest exotische geuren en samenstellingen. Laat je verleiden door de heerlijke productsamenstellingen van Exotiq.

Exotiq Massagekaars

De massagekaars van Exotiq verspreid na het aansteken eerst de heerlijke geur van Ylang Ylang door de kamer. Na 15-20 minuten kan de kaars gebruikt worden als massageolie. Schenk de warme rustgevende massageolie in je handen en geef jouw partner de massage die hij of zij verdient.

Exotiq Body To Body Oil

De Body To Body Oil van Exotiq is perfect voor rustgevende massages. De olie is zijdezacht waardoor je handen soepel over het lichaam glijden. Masseer vloeiend en soepel de spieren voor de ultieme ontspanning. De Body To Body Oil komt in een grote fles van 500 ml die is voorzien van een handige doseerdop zodat je altijd de juiste hoeveelheid hebt. De samenstelling van de Exotiq massageolie zorgt ervoor dat hij extra dik is zodat hij langer glad blijft.

Discreet verpakt

Alle producten uit de categorie Seksualiteit worden discreet verpakt en worden bezorgd in een verpakking van Plein. Dat betekent dat aan de buitenkant van de doos niet zichtbaar is wat erin zit.

Exotiq kopen op Plein

Voor de ultieme ontspanning gebruik je de producten van Exotiq. Maak gebruik van de heerlijke massagekaars of de zijdezachte Body To Body Massageolie. De producten van Exotiq koop je natuurlijk op Plein. Altijd snel in huis!