Fauna

Maak kennis met Fauna Birdproducts. Fauna is gespecialiseerd in accessoires voor vogels. Van fonteinen en badjes tot zitstokken, vogelkooien en voederbakjes en -automaten. Ontdek de uitgebreide collectie vogel accessoires van Fauna.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Fauna Vogel Drink en Voerbak Wit
Fauna Vogel Drink en Voerbak Wit
7,5 x 4 cm
(0)
Morgen in huis
2,22
Bekijk product: Fauna Vogel Drink en Voerbak Wit
Fauna Badhuisje Rond Groot Wit
Fauna Badhuisje Rond Groot Wit
13 x 13 x 13 cm
(0)
Morgen in huis
7% korting
4,79 (adviesprijs) 4,45
Bekijk product: Fauna Badhuisje Rond Groot Wit

Fauna vogelaccessoires   

Fauna is een familiebedrijf dat in 1951, als vogelhandel, opgericht is door Jan Mutsaers. Fauna is bedrijf dat zich specialiseert in benodigdheden voor vogels, vogelkweek en volières. Binnen de vogelwereld is Fauna een gevestigde naam die staat voor goede en kwalitatief hoogwaardige producten. Je moet hierbij denken aan nesten, nestkasten, vogelkooien, vogelbadjes, voorfronten, eetbakjes, drinkfonteinen, zitstokken, vogelringen, vangnetten en andere vogelkweek producten.

Nieuw: Singing Friend

Naast alles voor de binnenvogels, vogelkweek en volieres heeft Fauna nu ook een lijn voor de buitenvogels. Singing friend is een lijn van stijlvolle voedersilo’s en broedhuisjes geschikt voor alle tuinen en balkons. Singing Friend staat voor een mix van functionaliteit en ingetogen elegantie.  De voedersilo’s en broedhuisjes zijn van hoge kwaliteit en stralen luxe uit met een simpele design. 

Fauna Vogelbenodigdheden kopen

Geef jouw vogel alle vogelbenodigdheden die hij of zij nodig heeft met de producten van Fauna. Fauna staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en biedt jouw vogels de perfecte leefomgeving. Op Plein.nl vind je alle producten van Fauna. Bestel nu online en ontvang alles voor je vogelkooi snel  en voordelig in huis. 

Heb je vragen? Onze huisdierspecialist Ilse helpt je graag verder! Neem contact met haar op via [email protected] of op telefoonnummer 088-8000 200. Wij zorgen dan voor een snel en passend advies voor jouw huisdier.