Fleuril

Maak kennis met Fleuril wasmiddel voor een stralende, schone en frisse was. Verrijkt met de innovatieve Fleuril Renew 3D formule die de kleuren vernieuwt. Ontdek Fleuril wasmiddel voor de witte, zwarte en gekleurde was bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

loreal-logo

Fleuril

Al meer dan 60 jaar is Fleuril de specialist in het verzorgen van alle soorten textiel. Van de hele fijne stoffen tot de dagelijkse normale kleding. Fleuril heeft een breed assortiment aan wasmiddelen en is dé Care Expert voor je was. Elk van deze wasmiddelen is afgestemd op de perfecte verzorging van vezels. Hierdoor blijft je kleding en textiel er langer mooi en als nieuw uitzien.

Fleuril Renew 3D formule

De innovatieve Fleuril Renew 3D formule vernieuwt kleuren in drie dimensies:

  1. Kleurintensiteit: beschermt de kleuren van alle vezels.
  2. Kleurbehoud: kleuren lopen niet uit en vervagen niet
  3. Stralende kleuren: strijkt ruwe vezels glad en laat kleuren weer stralen.

Fleuril wasmiddel

Fleuril heeft diverse soorten wasmiddelen in het assortiment. Allen afgestemd op de verschillende soorten was zodat je jouw kleding en textiel optimaal kan behandelen en je langer geniet van je kleding en textiel. Het assortiment Fleuril wasmiddel bestaat uit: 

Fleuril aanbieding

Op zoek naar de producten van Fleuril? Op Plein.nl vind je aanbiedingen en scherpe acties. Wij bieden het complete assortiment van Fleuril en versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk zodat je snel kunt genieten van de wasmiddelen van Fleuril. Altijd snel in huis!

Fleuril kopen op Plein.nl

Een stralende, schone en frisse was met Fleuril wasmiddel en wasverzachter. Je koopt het complete assortiment Fleuril voordelig online bij Plein. Nooit meer sjouwen met zware flessen wasmiddel en wasverzachters, maar je favoriete Fleuril producten binnen een paar klikken eenvoudig besteld. Bovendien versturen we je bestelling altijd de volgende dag, mits voorradig, zodat je direct kunt genieten van heerlijk schone en frisse was!

|