Cadeautje! Koop voor 45,- aan producten en ontvang een gratis verpakking Sportlife Extramint t.w.v. 3,99!

Fleuril

Voor de verzorging van alle soorten en kleuren textiel is Fleuril de specialist. Fleuril heeft wasmiddel voor witte, gekleurde en donkere was. Bestel Fleuril makkelijk en snel online bij Plein.Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Fleuril

Al meer dan 60 jaar specialiseert Fleuril zich in het verzorgen van alle soorten textiel. Van de hele fijne stoffen tot de dagelijkse normale kleding. Fleuril heeft een breed assortiment aan wasmiddelen. Elk van deze wasmiddelen is afgestemd op de perfecte verzorging van vezels. Hierdoor blijft je kleding en textiel er langer mooi en nieuw uitzien.

Fleuril wasmiddel

Fleuril heeft diverse soorten wasmiddelen in het assortiment. Allen afgestemd op de verschillende soorten was zodat je jouw kleding en textiel optimaal kan behandelen en je langer geniet van je was. Het assortiment Fleuril wasmiddel bestaat uit: 

  • Fleuril Puur Wit wasmiddel zorgt ervoor dat je kleding stralend wit blijft. 
  • Fleuril Briljante Kleur is een speciaal wasmiddel voor de gekleurde was die ervoor zorgt dat de kleur behouden blijft en dat deze niet vervaagt.
  • Fleuril Intens Zwart houd je zwarte kleding diepzwart zonder dat de kleur vervaagt. 
  • Fleuril Care & Repair is hét wasmiddel dat kleding verzorgt én pluizen tot 80% vermindert.
  • Fleuril Actief & Sport is speciaal voor sportkleding. Dit wasmiddel zorgt ervoor dat je sportkleding extra fris ruikt. Wel zo handig na een uurtje zweten in de sportschool. 

Fleuril aanbieding

Op zoek naar de producten van Fleuril? Op Plein.nl vind je aanbiedingen en scherpe acties. Wij bieden het complete assortiment van Fleuril en versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk zodat je snel kunt genieten van de wasmiddelen van Fleuril. Altijd snel in huis!

|