Flexadin

Flexadin Advanced zijn smakelijke brokjes op basis van omega-3 olie en collageen. Eén blokje per dag helpt om de spieren en gewrichten van je hond soepel te houden. Geschikt voor alle honden.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Flexadin Adult Dog Kauwbrokjes
Flexadin Adult Dog Kauwbrokjes
70 stuks
0
Morgen in huis 25% korting
Flexadin Cat Kauwbrokjes
Flexadin Cat Kauwbrokjes
60 stuks
0
Morgen in huis 17% korting
Flexadin Young Dog Maxi Kauwbrokjes
Flexadin Young Dog Maxi Kauwbrokjes
60 stuks
0
Morgen in huis 19% korting
Flexadin Young Dog Mini Kauwbrokjes
Flexadin Young Dog Mini Kauwbrokjes
60 stuks
0
Morgen in huis 15% korting

Flexadin voedingssupplementen voor honden en katten

Om huisdieren een lang en actief leven te gunnen, is het belangrijk om extra zorg te besteden aan hun gewrichten. Flexadin ondersteunt de gewrichten van je hond of kat en wordt al jaren aanbevolen door dierenartsen. Het smakelijke kauwbrokje is eenmaal per dag eenvoudig te geven. Dankzij de hersluitbare verpakking blijft de smaak optimaal behouden.

Flexadin voor honden

Flexadin voor honden biedt kwalitatieve voedingssupplementen die de gewrichten van honden ondersteunen, zodat ze met plezier blijven bewegen. Dankzij het uitgebreide assortiment is er een Flexadin voor elke hond. De smakelijke kauwbrokjes zijn eenvoudig te geven en zijn verpakt in een handige, hersluitbare verpakking waardoor de smaak optimaal blijft. Flexadin wordt al jarenlang aanbevolen door dierenartsen.

Flexadin voor katten

Flexadin voor katten biedt kwalitatieve voedingssupplementen die de gewrichten van katten ondersteunen, zodat ze met plezier blijven bewegen. Dankzij het uitgebreide assortiment is er een Flexadin voor elke kat. De smakelijke kauwbrokjes zijn eenvoudig te geven en zijn verpakt in een handige, hersluitbare verpakking waardoor de smaak optimaal blijft. Flexadin wordt al jarenlang aanbevolen door dierenartsen.

Flexadin voedingssupplementen voor honden en katten kopen bij Plein

Flexadin voedingssupplementen voor honden en katten vind je natuurlijk bij Plein. Ontdek het complete assortiment hondenvoer en kattenvoer en bestel gemakkelijk, snel en veilig online. Altijd snel in huis!