Frolic

Frolic hondenvoer is een 100% complete voeding voor jouw trouwe viervoeter. Frolic biedt een uitgebalanceerde maaltijd die de natuurlijke vitaliteit en gezondheid van jouw hond ondersteunt.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Frolic Droog Rund
Frolic Droog Rund
4 kg
(0)
Morgen in huis
21,75
Bekijk product: Frolic Droog Rund
Frolic Droog Mini Gevogelte
Frolic Droog Mini Gevogelte
1 kg
(0)
Morgen in huis
6,29
Bekijk product: Frolic Droog Mini Gevogelte
Frolic Droog Gevogelte
Frolic Droog Gevogelte
1,5 kg
(0)
Morgen in huis
9,95
Bekijk product: Frolic Droog Gevogelte
Frolic Droog Rund
Frolic Droog Rund
1,5 kg
(0)
Morgen in huis
9,90
Bekijk product: Frolic Droog Rund

Frolic

Frolic hondenvoer is een 100% complete maaltijd voor jouw trouwe viervoeter. Frolic bevat geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen en smaakversterkers. Frolic biedt een uitgebalanceerd dieet waarmee je jouw hond ondersteunt in zijn natuurlijke vitaliteit en gezondheid. De verpakkingen zijn hersluitbaar waardoor het voer langere tijd vers blijft. Bovendien is Frolic onweerstaanbaar lekker en een ware traktatie voor jouw hond.

Tip: gebruik de brokjes van Frolic als beloning voor tijdens het trainen!

Frolic hondenvoer

De krokante en malse hondenbrokjes van Frolic zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen:

  • Frolic Rund, Worteltjes en Granen met vers rundvlees is een comple voeding waar je hond geen genoeg van kan krijgen. Boordevol worteltjes, granen, vitamine en mineralen. Verkrijgbaar in 1,5kg en 4kg.
  • Frolic Gevogelte, Groenten en Rijst met vers gevogelte, groenten, rijst, vitaminen en mineralen. Kortom: alles wat je hond nodig heeft voor een leven vol plezier. Verkrijgbaar in 1,5,kg.
  • Frolic Mini Gevogelte, Groenten en Granen is speciaal voor kleine honden. De onweerstaanbare malse broekjes zitten boordevol vers gevogelte, groenten, granen, vitaminen en mineralen. Verkrijgbaar in 1kg.

De hoeveelheid voeding die je geeft aan je hond is afhankelijk van de activiteit, het ras en de leeftijd van je hond. Hieronder vind je een richtlijn voor de hoeveelheid hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter:

  • 5kg = 130gram
  • 10kg = 200gram
  • 15kg = 300gram
  • 25kg = 400gram
  • 40kg = 600gram
  • 60kg=800gram

Frolic hondenvoer

Op Plein vind je het lekkere en gezonde hondenvoer van Frolic. Ontdek nu de favoriete smaak van jouw trouwe viervoeter en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!