Gerard Brinard

Gerard Brinard biedt al vanaf 1979 een randassortiment aan beauty musthave producten. Van make-up spiegels, toilettassen, scheerkwasten en make-up kwasten, je vindt de producten bij Plein. Bestel gemakkelijk en online, altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Gerard Brinard Parfum Accessoire Tasverstuiver Zilver
Gerard Brinard Parfum Accessoire Tasverstuiver Zilver
5 ml
(1)
Morgen in huis
3,90
Bekijk product: Gerard Brinard Parfum Accessoire Tasverstuiver Zilver
Gerard Brinard Medicijncassette Week Klein
Gerard Brinard Medicijncassette Week Klein
(0)
Morgen in huis
3,51
Bekijk product: Gerard Brinard Medicijncassette Week Klein

Gerard Brinard

Gerard Brinard  importeert het randassortiment voor drogisterij en parfumerie en bestaat al sinds 1979. Gerard Brinard biedt beauty musthave producten aan zoals:
Make-up spiegels, toilettassen , manicure sets, make-up, sponsen, bad-en haarborstels, tasspiegeltjes, verstuivers, luxe scheerkwasten en make-up kwasten.

Gerard Brinard kwasten
Gerard Brinard heeft verschillende soorten kwasten van hoogwaardige kwaliteit in het assortiment. De make-up kwasten van Gerard Brinard komen uit Zuid-Korea. In dit land worden de beste make-up kwasten vervaardigd. Iedere make-up kwast wordt met de hand gemaakt. Op deze manier is er een ruime keuze in de soort kwasten en kun je gericht zoeken naar een kwast die voor jou zo gebruiksvriendelijk mogelijk is en past bij de toepassing waar je de kwast(en) voor wil gebruiken.

Voor elk onderdeel van je gezicht zijn er diverse kwasten beschikbaar. De soorten en maten zijn afgesteld op de specifieke delen van het gezicht, bijvoorbeeld voor gebruik op de wenkbrauwen en lippen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende gezichtspenselen:

  • Oogschaduwpenseel
  • Wimperborstel
  • Wenkbrauwkwastje
  • Blush/rouge kwast
  • Foundationkwast
  • Poederkwast
  • Uitschuifkwasten

Gerard Brinard kwasten serie zwart

De zwarte kwasten serie van Gerard Brinard zijn gemaakt van echte haren. Voor deze kwasten zijn de uiterste puntjes van het haar gebruikt. Dat is belangrijk want zo krijg je een mooie gelijkmatige verdeling van de make-up op de huid en het voelt het zacht aan op de huid. Voor goedkopere kwasten worden juist andere (middelste) delen van het haar gebruikt. Deze haren zijn botter waardoor de make-up zich minder goed hecht aan zowel de kwast als de huid. Daarnaast voelt het bottere gedeelte aanzienlijk minder zacht aan op de huid. De steel van de kwasten van de zwarte serie zijn gemaakt van hoogwaardig hout waardoor deze lang mee zal gaan.

Gerard Brinard kwasten serie Trendy

De Trendy kwasten serie van Gerard Brinard zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch vervaardigd kunsthaar. Dit haar heeft de eigenschap zich uitstekend te hechten aan make-up producten. De scherpe puntjes van de uiteindes van echt haar zijn op sublieme wijze nagebootst. Synthetische make-up kwasten zijn heel hygiënisch in gebruik: doordat er geen haar schubben aanwezig zijn, blijven bacteriën en vuildeeltjes zich niet hechten aan de make-up kwast en is deze ook makkelijk te reinigen. Tevens vertonen deze kwasten geen haaruitval en zullen haren niet afbreken. Een lange levensduur van deze kwast is dan ook gegarandeerd. De kwasten uit de Trendy serie zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium waardoor deze niet snel slijt of stuk gaat.