Ginseng * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Ginseng is een merk dat zich richt op het aanbieden van hoogwaardige ginseng-producten. Het wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de verschillende voordelen die het biedt voor het lichaam en de geest.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Ginseng Spiercreme Rood
Ginseng Spiercreme Rood
250 ml
Maandag in huis 25% korting

Ginseng

Ginseng is een van de meest bekende en gewaardeerde planten in de traditionele Chinese geneeskunde. Het wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de verschillende voordelen die het biedt voor het lichaam en de geest. Ginseng staat vooral bekend om zijn vermogen om het energieniveau te verhogen en de cognitieve functie te verbeteren. Maar er is meer!

Ginseng Spiercreme

Ginseng is niet alleen populair als supplement, maar ook als actief ingrediënt in verzorgingsproducten. Ginseng-spiercrème is bijvoorbeeld een product dat veel wordt gebruikt door mensen die last hebben van spierpijn of stijfheid. Ginseng staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen om de pijn te verminderen en de spieren te ontspannen. Bovendien bevat de crème vaak andere ingrediënten zoals menthol en kamfer, die een verkoelend en kalmerend effect hebben op de huid. Als je op zoek bent naar een manier om de voordelen van Ginseng te ervaren, zonder het gebruik van supplementen of crèmes, dan is het drinken van Ginseng thee een geweldige optie. Ginseng thee wordt gemaakt van de wortel van de Ginseng plant en heeft een milde en aangename smaak. Het drinken van Ginseng thee kan helpen om het energieniveau te verhogen, de cognitieve functie te verbeteren en het immuunsysteem te versterken. Bovendien bevat Ginseng thee ook antioxidanten die helpen om de cellen te beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Ginseng kopen op Plein

Ontdek het assortiment Ginseng op Plein.nl. Kies het product dat het beste bij jou past en ervaar zelf de vele voordelen van dit krachtige kruid.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs