Gloria Vanderbilt

De geuren van Gloria Vanderbilt zijn ware klassiekers. De lichte en frisse sprankeling van Gloria Vanderbilt is niet weg te denken uit het lijstje met de meest beroemde parfums ter wereld.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Gloria Vanderbilt Perfumed Deodorant Spray
Gloria Vanderbilt Perfumed Deodorant Spray
150 ml
0
Tijdelijk uitverkocht
Gloria Vanderbilt Gloria Vanderbilt Giftset
Gloria Vanderbilt Gloria Vanderbilt Giftset
130 ml
0
17% korting

Gloria Vanderbilt

Gloria Vanderbilt staat bekend om velen dingen. Ze staat het meest bekend als een van de originele Amerikaanse spijkerbroek designer. Zo begon ze in 1976 het merk Gloria Vanderbilt. Tegenwoordig heeft het merk Gloria Vanderbilt zich uit kunnen breiden naar een groot succesvol bedrijf dat haar kleding verkoopt via diverse kanalen zoals Amazon, JCPenney en Kohl's. Naars kleding heeft Gloria Vanderbilt ook diverse heerlijke geuren die je op Plein kan kopen.

Gloria Vanderbilt parfum

De geuren van Gloria Vanderbilt worden gezien als ware klassiekers. Met jarenlange ervaring in niet alleen de parfum industrie maar ook de fashion industrie heeft Gloria Vanderbilt unieke geuren samengesteld. De parfums van Gloria Vanderbilt zijn ware klassiekers en wereldwijd beroemd.

Gloria Vanderbilt Eau de Toilette

De Eau de Toilette Spray van Gloria Vanderbilt is een frisse, kruidige en harmonieuze combinatie van akkoorden. kruiden houtsoorten en vanille vormen de basis van de heerlijke akkoordencombinatie.

Miss Vanderbilt Eau de Toilette

De Miss Vanderbilt Eau de Toilette is een zeer zachte, bloemige en romantische geur. De geur is ontwikkeld door Sonia Constant die een zachte en sensuele geur heeft gerealiseerd. Sonia Constant is bekend voor het ontwikkelen van geuren voor onder ander Burberry en Van Cleef & Arpels.

Gloria Vanderbilt parfum kopen op Plein

De unieke samenstelling van Gloria Vanderbilt geuren bieden een lichte, frisse en sprankelende beleving voor iedere vrouw. De ware klassiekers van Gloria Vanderbilt zijn verkrijgbaar op Plein. Altijd snel in huis!