Glorix

Glorix is vooral bekend van de dikke bleek producten. Deze dikke bleek producten zijn perfect voor het dagelijks schoonmaken van het huis. Bestel nu Glorix voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 19 van 19

Glorix

Vuil ligt overal op de loer. Dit is op zich niet gevaarlijk, maar vaak kan je vuil niet zien. Hierdoor kan je ziek worden, zonder dat je weet hoe dat komt. Het is daarom belangrijk dat vuil in huis goed bestreden wordt. Glorix heeft een jarenlange ervaring en is dus de hygiëne-expert in en rondom het huis. Glorix verwijderd niet alleen zichtbaar, maar ook onzichtbaar vuil.

De producten van Glorix zijn stuk voor stuk ontworpen om de hygiëne te verbeteren. Glorix heeft daardoor ook een grote maatschappelijke betrokkenheid. Ze ondersteunen projecten in diverse landen. Deze projecten zijn bedoeld om gezondheid en hygiëne te verbeteren. Een voorbeeld is de Domestos Red Cross Alliance. Glorix laat dus overal ter wereld zien gezondheid en hygiëne belangrijk te vinden.

Glorix bleek

De Glorix dikke bleek producten zijn verkrijgbaar in veel verschillende geuren, en natuurlijk ook in een geurloze fles. Dit schoonmaakmiddel verwijderd zichtbaar én onzichtbaar vuil. De formule hecht optimaal zodat zelfs na het doorspoelen het toilet actief beschermd wordt. Zo is het huis hygiënischer dan ooit.

Glorix doekjes

Naast Glorix dikke bleek maakt Glorix ook hygiënische doekjes. De hygiënische doekjes helpen bij het schoonhouden van het gehele huis. De doekjes komen gemakkelijk op plekken waar je anders niet bij zou kunnen komen. Verder bevatten de hygiënische doekjes geen bleekmiddel. De hygiënische doekjes zijn per 30 stuks te koop.

Glorix aanbieding op Plein.nl

Glorix kopen? Het complete assortiment van Glorix vind je op Plein.nl. Bovendien vind je bij Plein altijd de beste acties en scherpste aanbiedingen. Bestel jouw favoriete Glorix schoonmaakproducten nu eenvoudig, snel en veilig online op Plein.nl. Altijd snel in huis!

|