Glucadol

Glucadol is een voedingssupplement dat vitaminen, mineralen en glucosamine bevat. Glucadol is goed voor het kraakbeen in de gewrichten. Om actief te kunnen blijven bewegen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Glucadol Tabletten
Glucadol Tabletten
84 tabletten
(1)
Morgen in huis
37,99
Bekijk product: Glucadol Tabletten

Glucadol

Ons lijf bevat ongeveer 200 botten. Honderd daarvan kunnen afzonderlijk ten opzichte van elkaar bewogen worden. Dit is mogelijk dankzij gewrichten, gewrichtskapsels, spieren en pezen. Bovendien zit op elk bot kraakbeen dat de verbindingsoppervlakken bedekt en de botten beschermt. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat je elke dag kunt blijven gaan en staan waar je wilt.

Glucadol ingrediënten

Glucadol is een voedingssupplement dat vitaminen, mineralen en glucosamine bevat. Glucadol is goed voor het kraakbeen in de gewrichten. Het zorgt enerzijds voor de opbouw van kraakbeen en anderzijds speelt het een rol bij de botvorming. Bovendien zijn de tabletten vrij van gluten en zonder lactose.

Glucadol kopen op Plein

Glucadol koop je op Plein. De supplementen van Glucadol zijn goed voor het kraakbeen van het lichaam. Koop de supplementen van Glucadol op Plein. Altijd snel in huis.